Flyselskap

Opplev julestemningen i Europas storbyer

Opplev julestemningen

Opplev julestemningen i Europas storbyer – akkurat nå har SAS ekstra gode priser til utvalgte destinasjoner.

Bestill senest 22/10. Reis i perioden 12/11–16/12 2018.Opplev julestemningen

Både når det gjelder besøkstall og størrelse, er julemarkedet i Frankfurt et av de største i hele Tyskland – og et av de vakreste. Markedet strekker seg over områdene Römerberg, Paulsplatz og Mainkai og består av hele 200 boder med alt du ønsker å finne på et julemarked. Rundt det 30 meter høye juletreet tilbys det også daglig underholdning i form av konserter, fanfarer fra balkongen på St. Nicholaskirken og klokkespill.

Berlin kan absolutt kalles Europas juleby, med utallige julemarkeder å velge mellom. Du finner dem på Gendarmenmarkt, Alexanderplatz, Opernpalais og Potsdamer Platz. Friluftsmuseet Domäne Dahlem har også julemarked i helgene frem til jul, blant annet med juleverksted for barn. For nydelig, nostalgisk stemning bør du dra til Schloss Charlottenburg.

På julemarkedet på Vörösmarty Square i Budapest kan du vandre mellom over hundre salgsboder som selger unik julepynt og annet håndverk. I tillegg er det utstillinger og underholdning, og fasaden på Gerbeaud-bygningen forvandles til en enorm adventskalender hvor et nytt vindu åpnes daglig. Blir det mer magisk?

Betaling og bestilling av Opplev julestemningen

@peterfox.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017 4 januar 2018

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no

%d bloggere liker dette: