Bonus Program

Nå kan du tjene CashPoints på bilutleie fra Avis

bilutleie fra Avis

Nå kan du tjene CashPoints på bilutleie fra Avis

Norwegian Reward har slått seg sammen med Avis bilutleie for å gi deg eksklusive fordeler. Hver gang du leier en bil, får du:

  • 10 % CashPoints på billeien
  • Medlemsrabatt på opptil 15 % på Avis fritidspriser og opptil 40 % på Avis standardpriser
  • Ekstra sjåfør, kostnadsfritt hos Avis over hele verden

CashPoints er solid valuta

CashPoints kan opptjenes og brukes på alle Norwegians flyvninger. Man tjener CashPoint på netto billettpris og man kan bruke CashPoints Norwegian Rewardtil hel- eller delbetaling av alle flybilletter, inkl. skatter og avgifter.

1 CashPoint = 1 NOK

Det betyr at man som medlem kan være sikker på at verdien av bonuspoengene ikke devalueres eller veksles mellom partnere i programmet til en uheldig vekslingskurs for medlemmet.

På flybilletter er ordinær CashPoints-opptjening 2 % på Low Fare-billetter (5 % om man betaler med Norwegian kortet) og 20 % på Flex-billetter (20 % er maksimal opptjening på flybilletter). Man kan, ved å samle rewards, tjene opp til 15 % CashPoints på LowFare billetter.

For å opptjene CashPoints på flyreiser er det viktig at du husker å legge inn medlemsnummeret ditt i bestillingen. Det er også mulig å etterregistrere CashPoints på reiser hvor du ikke hadde lagt inn medlemsnummeret ditt. Dette må gjøres senest 30 dager etter gjennomført reise.

Om Norwegian Reward

Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk: https://no.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet er helt gratis.

Om Avis Bilutleie

Avis Bilutleie ble stiftet i 1946 av Warren Avis og er i dag en av verdens største merkevarer i leiebil bransjen. Selskapet er spesielt kjent for sin “We Try Harder”-kampanje som startet i 1962 i USA og ga selskapet en fantastisk vekst gjennom 60-, 70- og 80-tallet. I Norge er Avis Bilutleie Norges ledende bilutleiefirma med rundt 170 utleiestasjoner og mer enn 7000 utleiebiler. Virksomheten omfatter personbil, kombi-, varebil og minibusser. Avis Norge leverer den samme servicefilosofien som den internasjonale organisasjonen: “We Try Harder”. I Norge drives virksomheten av Avis Budget Norway. Med samarbeidende lisenstakere omfatter Avis i Norge en medarbeiderstab på ca. 375 personer. Samtlige Avis stasjoner og hovedkontoret i Norge er miljøsertifisert gjennom ISO 14001.

%d bloggere liker dette: