Flyselskap

Singapore Airlines tilbud til Australia

tilbud til AustraliaVerdens minste kontinent eller den største øya på jorden? Australia er fantastisk og et av verdens mest kontrastrike og fascinerende land. Det har alt rett fra de tørreste ørkener til frodige regnskoger, fantastiske byer og unikt dyreliv. Det er vanskelig å beskrive med ord, og må oppleves på egenhånd.

For to uker siden var det relansering, og premiere på verdens lengste flyvning mellom Singapore og New York, USA. Denne uken drar ett av verdens beste flyselskaper i gang en kampanje til down-under eller Australia.

Sydney

 

Sydney ligger på østkysten av Australia, og er omgitt av verdens største naturlige havn. Her finner du en australsk by som er like vakker som den er levende. Fra det ikoniske «must see» som Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge, The Royal Botanic Gardens og Bondi Beach, til den glitrende blå havnen, de pittoreske seilbåtene og den spennende underholdningen, deilig grønne parkene og uteservering på strandsiden – Sydney er en by som venter på å bli utforsket.

Adelaide

 


Adelaide er en by som byr på kultur, smaker, arrangementer og underholdning. Det er mange ting å gjøre her, enten du er her for å nyte solen og øke nivåene av vitamin D, eller klar for attraksjoner og eventyr. Lurer på hva du skal gjøre mens du er her? Adelaide er hjemstedet til et bredt utvalg av perfekte storby-strender, verdensberømte restauranter, vingårder, spennende festivaler, fasjonable butikker og en inngangsport til noen av Australias beste vinmarker.

Perth


Perth er den type by som naturlig blander urban kult med rå naturlig skjønnhet. Byen ligger i Vest-Australia, og Perth hvor du kan nyte strand livsstil, eller  vandre inn i det naturlige busk-landskapet eller se på havet hvor solnedgangen forsvinner bare 30 minutter fra byen. Du vil oppdage at Perth stadig utvikler seg og åpner nye barer, restauranter og kulturelle rom. Byen er også hjem til Kings Park, som er en av verdens største indre byparker.


Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.


Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.