Flyselskap

flybmi øker kapasiteten til Newcastle

Newcastle

 

flybmi (www.flybmi.com) annonserer i dag at de vil øke kapasiteten på ruter fra Stavanger lufthavn til Newcastle med 30 % fra 28. oktober 2018, samt på videreforbindelser til Brussel fra Newcastle.

Den økte kapasiteten vil bidra til høyere trafikk til Newcastle gjennom hele julesesongen, spesielt når europeiske reisende samles for å oppleve byens eget julemarked som starter fredag 16. november på attraksjonen Grey’s Monument i sentrum av Newcastle. Et kulturelt knutepunkt som Newcastle er også inngangsporten til det pittoreske nordøst-området i England. Priser starter fra kr 902 én vei. Kapasitetsøkningen vil fortsette i 2019 for å møte økende etterspørsel fra forretningsreisende og fritidsreisende for hyppige frekvenser på helårlig basis.

Kapasitetsøkningen vil også gjøre det mulig for kunder å reise enda enklere til julemarkeder og vinterfestivaler i Brussel. I Brussel starter julesesongen 30. november med åpningen av Brussel vinterkunst og julemarked som varer fram til 6. januar. I dette markedet er det over 200 utstillere som selger unik kunst og håndverk på festplassen, sammen med et tradisjonelt messeområde, i tillegg til et spektakulært lyd og lys show.

Newcastle

Det kan også forventes økt turisme fra Newcastle-området til Stavanger. Det er blant annet interesse for de som foretrekker en mer tradisjonell atmosfære som julemarkedet i Egersund. Her tilbys en autentisk og mer avslappet julebyopplevelse som preges av snødekte fjell, tradisjonelle trehus og et varmt fellesskap. Markedet går over to langhelger fra 6-9. og 13-16. desember.

Om flybmi

flybmi driver en jetflyflåte bestående av 19 Embraer 135 og 145 fly. Flyselskapet opererer nå over 600 rutefly om uken over et nettverk på 44 destinasjoner i 12 europeiske land og har mer enn 400 ansatte. Flyselskapet driver også en omfattende ad hoc chartervirksomhet og flyr på kontraktsbasis på vegne av andre transportører. Det planlagte nettverket inkluderer Oslo og Stavanger i Norge; Brussel i Belgia; Esbjerg i Danmark; Nantes og Paris i Frankrike; Brno i Tsjekkia; Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg, Nürnberg, Rostock, München, Saarbrücken og Stuttgart i Tyskland; Dublin i Irland; Milano Bergamo, Bari, Bologna, Firenze, Venezia og Verona i Italia; Lublin i Polen; Jönköping, Norrköping, Göteborg og Karlstad i Sverige; Istanbul i Tyrkia og Aberdeen, Birmingham, Bristol, Derry, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Inverness, Kirkwall, London Heathrow, London Stansted, Manchester, Newcastle, Stornaway, Sumburgh og Wick i Storbritannia.

%d bloggere liker dette: