Flyselskap

New Nordic by SAS i Monocle Travel Top 50

Monocle Travel Top 50 5 mulige stjerner sommermeny

’New Nordic by SAS’-matkonseptet, som er laget med fokus på sesongbaserte og lokalproduserte kvalitetsråvarer fra små produsenter, hedres i Monocle Magazines attraktive undersøkelse av de beste initiativene i reisebransjen, Travel Top 50, 2018/2019.

Hvert år offentliggjør det berømte livsstils- og reisemagasinet Monocle Magazine sin attraktive undersøkelse, Travel Top 50, som er en samling og guide til de beste initiativene og produktene som skiller seg ut på kvalitet og innovasjon.

Monocle Travel Top 50

I Travel Top 50 for 2018/2019 kommer matkonseptet ’New Nordic by SAS’ på 16. plass. Monocle Magazine har kåret SAS-konseptet til ”Best in-flight meal packaging” og fremhever spesielt de sesongbaserte og lokalproduserte råvarene, funksjonaliteten og innovasjonen i designen av ’SAS Kuben’, som menyene serveres i, og ikke minst de unike pralinene/sjokoladene.

– Hver dag sørger tusenvis av SAS-medarbeidere for at våre passasjerer får en service og en opplevelse i toppklasse. Det er deres fortjeneste at vi oppnår flotte resultater, og den flotte plassering viser også at våre initiativer og arbeidet med å utvikle produkter og service for den moderne reisende er riktig, sier Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial i SAS.

New Nordic by SAS løfter smaksopplevelsene ombord i flyene våre til nye høyder. Menyene består av skandinaviske spesialiteter med en vri, og der det er mulig bruker vi økologiske råvarer og bærekraftig fisk og skalldyr.

– Det er hard konkurranse i fly- og reisebransjen. Både store og små aktører introduserer hele tiden nyskapende og fantastiske produkter. At SAS blir rangert som nummer 16 av Monocle Magazine, som er eksperter på utviklingen i bransjen, er derfor en stor ære sier Karl Sandlund.

Matkonseptet New Nordic by SAS tilbys på over 80 000 flyvninger hvert år. Menyene er inkludert i reisen for passasjerer som reiser i SAS PLUS på kortdistanseflyvninger på over 80 minutter. Passasjerer som reiser i SAS Go på skandinaviske og europeiske flyvninger over 80 minutter kan forhåndsbestille matkonseptet.

%d bloggere liker dette: