Flyselskap

Joon åpnet Paris-ruten til Charles de Gaulle

Charles de Gaulle

Nye, freshe JOON åpnet Paris-ruten på Bergen lufthavn Flesland i dag. Avinor skapte fransk stemning på gate´en med ballonger, servering og snorklipping for å feire aller første flyvning. Joon vil fly daglig mellom Bergen og Paris.

Passasjerene på den aller første turen til Paris fikk en smakebit av Frankrike allerede i gate’en. Ingrid Helgesen, trafikkutvikler i Avinor, ønsket velkommen til åpning av ruten og til JOON på Bergen lufthavn.

Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France og KLM var glad for å starte opp i Bergen: – Vi tilbyr den beste reiseruten til Paris. Paris er en populær destinasjon både for ferie og business. Fra Charles de Gaulles kan våre norske passasjerer også reise videre ut i verden gjennom Air France verdensomspennende rutenettverk, sa han.

– I tillegg er det et stort marked for passasjerer som reiser til Norge, både Vestlandet med fjell og fjorder, og videreforbindelser andre steder langs kysten i vest og nord er populært blant turistene. Vi satser på å fylle flyene med passasjerer både fra Bergen og Paris.

Charles de Gaulle

JOON er siste tilskudd i Air France-familien. JOON, som er en ny og moderne måte å reise på, med økologisk mat, trendy flypersonell, mobile tjenester og lademuligheter i alle setene.

Flypersonellet har droppet tradisjonelle uniformer og er i stedet ikledd komfortable sportye klær som bidrar til en mer avslappet atmosfære på reisen. Det handler ikke bare om stil, men også en miljøansvarlig tilnærming med servering av blant annet økologisk mat.

Det er daglige avgagner mellom Bergen lufthavn og Paris Charles de Gaulle med Airbus A320/321. Dette er rutetidene:

AF1253 Avgang Bergen (BGO) 17:40 – Ankomst Paris (CDG) 20:00.

AF1252 Avgang Paris (CDG) 14:40 – Ankomst Bergen (BGO) 16:55.

www.airfranceklm.com