Flyselskap

SAS endrer navn på flybillettene

endrer navn
Instagram konto: @kvandalphotos – Scandinavian Airlines Ireland (SAIL) A320 neo (EI-SIG).

SAS opplyser i en pressemelding at de endrer navn på billettypene sine. Dette ifølge flyselskapet for å gjøre det enklere for de reisende å velge riktig billett.

For øyeblikket har SAS tre reiseklasser og syv nivåer innenfor disse, og det er her endringene gjennomføres. SAS Go, Plus og Business forblir som før, men navnene på de ulike nivåene endres. Det som per nåværende dags dato heter Flex og Saver endres til Smart og Pro, mens Light-klassen består.

Endrer navn

I pressemeldingen sier Annelie Nässén, EVP Global Sales and Marketing i SAS, at de reisende ønsker at det skal være enkelt, tydelig og effektivt, og at navne-endringen er gjort for at det skal bli enklere for kundene å forstå hvilke billetter de kjøper og hva som er inkludert. Samtidig gjør Nässén det klart at det er kun navnene som endres, ikke prisen eller innholdet.

Billetter som bestilles før 13. november, vil automatisk bli oppdatert med de nye navnene etter den datoen.

I DAG ETTER 13. NOVEMBER
SAS Go Light SAS Go Light
SAS Go SAS Go Smart
SAS Go Flex SAS Go Pro
SAS Plus Saver SAS Plus Smart
SAS Plus SAS Plus Pro
SAS Business Saver SAS Business Smart
SAS Business SAS Business Pro