Bonus Program Flyselskap

Nå kan alle bestille alle SAS EuroBonus billetter online

STAR ALLIANCE BONUSREISER Nå kan alle bestille

SAS EuroBonus introduserer online booking for award turer rundt om i verden 31. oktober 2018. Dette gelder også for Star Alliance Awards.

SAS EuroBonus-medlemmer kan nå bruke EuroBonus-poengene sine til å bestille award billetter online til alle destinasjoner som tilbys av et av de 28 Star Alliance-medlemsselskapene.

Medlemmene våre elsker å reise rundt i verden for EuroBonus-poeng. Vi har nå gjort det enkelt å finne og bestille award reiser med alle våre Star Alliance-partnere med noen få klikk på nettet.

Johan Mägi, leder av EuroBonus hos SAS.

– Vi vet at EuroBonus tilgang til fordeler og award flyvninger innenfor det globale Star Alliance-nettverket er unikt og noe våre medlemmer virkelig verdsetter. Det nye bestillingsverktøyet åpner awards bestillinger til alle destinasjoner over hele verden, slik ingen andre lojalitetsprogram i Skandinavia gjør, og vil styrke EuroBonus-programmet enda mer.

Tidligere har Star Alliance-award reiser kun blitt tilbudt via telefon.

Slik fungerte det i «Gamle-dager», hvor du laget en midlertidig bestilling, og måtte ringe inn innen 48 tjmer.

Fra 31. oktober, vil avgiftene bli senket * for de fleste Star Alliance-reiser booket med SAS EuroBonus-poeng.

Økte poengsatser for Business Class og First Class reiser

Poengtabell for reiser fra Europa – gyldig fra 31-10-2018

Poengprisene for award-reiser med Star Alliance-partnere i Business Class og First Class vil øke med i gjennomsnitt 18%. Punktpriser for utdelingsreiser med SAS og for utmerkede turer med Star Alliance-partnere i økonomien vil imidlertid forbli uendret. SAS American Express 50% poeng rabattkupong kan nå også brukes direkte i Star Alliance online booking.

Om Star Alliance

Star Alliance bringer sammen 28 medlemsflyselskaper som tilbyr mer enn 18.800 daglige avganger. Den samlede flåten på over 4.700 fly flyr til mer enn 1317 destinasjoner i 193 land over hele verden, noe som gjør den til den største globale flyselskapsalliansen. Star Alliance® Flysøk og destinasjoner