Flyselskap

Finnair åpner tre nye ruter alle med A319

tre nye ruter

Finnair fortsetter å øke kapasiteten, og neste sommer åpner de tre nye ruter til Porto, Bologna, og Bordeaux. I tillegg legger de til ekstra avganger på flygningene til de mest populære sommerdestinasjonene.

I sommer satte nordmenn nok en gang rekord med antall utenlandsreiser i sommerferien. Til neste år kan vi glede oss over at Finnair åpner enda tre nye ruter, hvorav to går til noen av våre favorittdestinasjoner.

Italia lå høyt oppe på topplisten over fjorårets mest besøkte feriemål, og med sin gastronomiske mat og fantastiske vin, ligger Bologna som et sentralt knutepunkt mellom andre italienske byer og regioner. Mellom 10. april og 18. oktober 2019 flyr Finnair opptil tre ukentlige avganger til den italienske feriebyen, Bologna. Enkelte av flygningene har også ekstra gode forbindelser med Finnairs flygninger til og fra asiatiske destinasjoner.

Tre nye ruter – Alle med A319-fly

Et annet land vi liker å feriere i, er Portugal. Her åpner Finnair også ny rute, og mellom 21. juni og 12. august 2019 vil Finnair ha to ukentlige avganger til landets nest største by, Porto. Byen som antakelig er mest kjent som portvinens fødested. Ruteåpningen er en oppfølger til årets suksessfulle rute til Lisboa. I tillegg øker de også kapasiteten med ekstra avganger til verdens vinhovedstad, Bordeaux, i perioden 11. mai til 14. september.

Sjef for Finnair Skandinavia, Robert Lönnblad, er veldig glad for at Finnair nå kan tilby enda flere valgmuligheter for de som vil reise utenlands neste sommer.

– Alle de tre destinasjonene er omgitt av steder som tilbyr et hav av muligheter, spesielt for de som er interessert i kulinariske opplevelser og kan tenke seg å besøke ulike vinregioner. Vi gleder oss stort til å starte opp de nye rutene neste sommer, sier Lönnblad.

I tillegg til åpningen av de nye rutene, øker Finnair også kapasiteten på flere av sine mest populære destinasjoner. I høysesongen får ruter til både Alanya-Gazipasa, Palma de Mallorca, Split og Tel Aviv én ekstra ukentlig avgang.