Flyselskap

SAS øker kapasiteten på Værnes

promille SAS avtale med sas og apollo kapasiteten på Værnes

I følge avisen Stjørdalens Blad øker SAS kapasiteten med 90.000 flere seter til og fra Værnes.

– Vi merker en økt etterspørsel i Midt-Norge, og som gjør at SAS øker kapasiteten på sine flyvninger fra Værnes i 2019. Dette er snakk om store investeringer, sier informasjonssjef i SAS og stjørdaling, Knut Morten Johansen til Bladet.

For tilbudet på innland innebærer dette større fly på flyvninger til Oslo og Nord-Norge, i tillegg til flere avganger til Stavanger. Johansen opplyser også at flyselskapets tilbud fra Værnes for sommeren neste år fortsatt inneholder Alicante og Split.

– Utmerket samarbeid

– Samtidig øker vi med flere avganger til Stockholm og København. Vi kobler regionen på det globale nettverket, noe som er viktig.

Knut Morten Johansen berømmer det regionale engasjementet fra både Avinor lokalt og Luftfartsforum Trondheim lufthavn Værnes.

Lufthavndirektør Marit Helene Stigen er naturligvis strålende fornøyd med SAS-utvidelsen fra Værnes.

– Avinor jobber i nært samspill med flyselskapene for å utvikle rutetilbudet i takt med etterspørselen i markedet. Det er derfor veldig bra at SAS nå vil styrke tilbudet til de reisende over Værnes, sier hun.

700 000 flere flyseter i sommerprogrammet 2019.

Etterspørselen etter sommerreiser til Italia vokser, og SAS øker tilbudet fra Skandinavia til den Apenninske halvøy og Sicilia, samtidig som at antallet flyseter til de italienske destinasjonene øker med 90 000 i forhold til foregående sommer.

SAS satser også på Frankrike, og Marseille er en etterlengtet nyhet som kommer neste sommer. SAS flyr direkte til havnebyen i Sør-Frankrike fem dager i uken fra Stockholm og København, med gode forbindelser fra Norge. Polen fortsetter også å lokke skandinaver, og SAS åpner nå en helt ny rute til Szczecin fra København. SAS vil nå tilby totalt seks destinasjoner i Polen.

Som et alternativ til storbyene på de britiske øyene begynner SAS nå også å fly til Cornwall, Newquay i sommermånedene.

%d bloggere liker dette: