Credit cards Flyselskap

Opptjen poeng på hele Widerøes rutenett

Opptjen poeng Widerøe VISA Monobank

Widerøe har inngått samarbeid med Monobank og tilbyr sine kunder Widerøe-kortet.

Kredittkortet gir brukerne muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle sine flybestillinger, anbudsruter inklusive, i tillegg til ved annen bruk. Widerøe-kortet inkluderer en app som hjelper brukerne å holde god kontroll, samt tilgang til Tryg Legehjelp.

Siden september har Monobank og Widerøe gjennomført en førlansering blant Widerøes mer enn 3000 ansatte. Widerøeansatte har kunnet anskaffe seg det nye kredittkortet og ta dette i bruk. Erfaringer blant de ansatte og deres tilbakemeldinger har gitt Monobank muligheten til å tilpasse og spisse produktet som nå er tilgjengelig på markedet.

Widerøe-kortet gir opptil 45 dagers betalingsutsettelse og muligheten til gebyrfrie uttak i utlandet. Den brukervennlige appen som følger med gir deg muligheten til å legge til kvitteringer, tags og notater som gjør det enklere å holde god kontroll og oversikt over forbruket. Appens søkemotor lar deg enkelt finne tilbake til dine transaksjoner, blant annet ved å gi deg muligheten til å søke på teksten i kvitteringene dine. Dette er optimalt for reiseregninger eller garanti-saker.

Opptjen poeng Widerøe VISA Monobank
App til Widerøe VISA finnes i App-store. Opptjen poeng med kortet på alle kjøp.

Widerøe VISA med egen app og forsikring

Kredittkortet i samarbeid med Monobank gir brukerne gratis tilgang til Tryg Legehjelp. Dette betyr tilgang til erfarne norske leger og sykepleiere, døgnet rundt og uansett hvor i verden du måtte være. Widerøe-kortet inkluderer også reiseforsikring. Forsikringen gjelder når minimum halvparten av reisen er belastet kredittkortet.

– Med Widerøe-kortet ønsker vi å tilby brukerne et trygt og oversiktlig kredittkort. Den mest komplette reisepartneren. I tillegg til det fysiske kortet får brukeren også et digitalt kredittkort med engangs sikkerhetskoder tilpasset sikker netthandel, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

– Vi er meget tilfreds over endelig å kunne tilby våre kunder muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle våre ruter. Ved å betale flyreisen med Widerøe-kortet vil våre passasjerer nå kunne opptjene poeng, også på anbudsrutene, forteller kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.

Opptjen poeng hos SAS EuroBonus (Ekstrapoeng )

  • 10 poeng per 100 kr på alle kjøp i Norge og på nett
  • 15 poeng per 100 kr på alle kjøp i utlandet
  • 20 poeng per 100 kr på flybilletter kjøpt hos Widerøe

For ytterligere informasjon om kredittkortet og hvordan å søke om et Widerøe-kort besøk

www.monobank.no/wideroekortet

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 49 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vi trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

%d bloggere liker dette: