Flyselskap

SAS og Singapore Airlines styrker samarbeidet

Singapore Airlines Styrker samarbeidet

SAS og Singapore Airlines bygger opp strategisk samarbeid om trafikk til og fra Sørøst-Asia. Singapore Airlines øker med to ukentlige ruter og setter inn det nye nye Airbus 350-900-flyet på ruten til København.

Fra november neste år flyr Singapore Airlines, i samarbeid med SAS, daglig på ruten til København. For selskapene er det en milepæl i joint venture-avtalen, som har styrket både samarbeid og ruten siden 2013.

“Frekvensforhøyelsen viser vårt engasjement til det viktige nordiske markedet og å utvide vårt fellesnett. Økt frekvens og helt nye fly gir våre kunder enda bedre tilgang til rask og jevn service til viktige markeder i Sørøst-Asia, Australia og New Zealand, sier Erwin Widjaja, daglig leder Nordics, Singapore Airlines. SIA har fløyet fra Københavns Lufthavn i 41 år.

“Med vår code-share samarbeid tilbyr vi reisende et unikt nettverk av ruter, uavhengig av hvor i Norden de bor eller skal reise. I fjor ble ruten Stockholm-Singapore lagt til nettverket, og med daglig service i København tilbyr vi 12 ukentlige avganger direkte til Singapore og videre til de andre destinasjonene som omfattes av vår joint venture-avtale.”

Anders Wahlström, salgssjef, Sverige og Finland, SAS.

Styrker samarbeidet

Hvert år benytter over 117 000 passasjerer ruten mellom Singapore-København. 31 prosent er innkommende turister og forretningsreisende fra Singapore, Sørøst-Asia, Australia og New Zealand.

FAKTA
Nåværende fly på ruten, en Boeing 777-300ER, blir erstattet med en Airbus A350-900.
Det finner sted fra november 2019. Flyet er utrustet med 42 seter i Business Class, 24 i Premium Economy Class og 187 i Economy Class.
A350 er blant verdens mest moderne fly. Flyet har en mer aerodynamisk design og er laget av lette materialer.
Det gir 25 prosent lavere drivstofforbruk. Flyet har stillegående motorer, en svært romslig kabin og en spesiell LED-belysning som fremmer fred og avslapning under reisen.
SQ351 forlater København klokken 12.30 og ankommer i Singapore klokken 07.30 påfølgende morgen.
Returen  SQ352, har avreise fra Singapore klokken 23.50 og ankommer København neste morgen klokken 6.25

%d bloggere liker dette: