Bonus Program

Emirates gir ekstra bonuspoeng til reisende

emirates skywards ekstra bonuspoeng

Flyselskapet Emirates har tidligere vunnet priser for sitt kundelojalitetsprogram, Emirates Skywards. Nå fortsetter de å gi solide fordeler til sine kunder.

Fra mandag 26. november til 3. desember 2018 får alle medlemmer bonus «Tier Miles» når de booker billetter og flyr med Emirates i denne perioden. Bonuspoengene gir tilgang til blant annet: dedikert check-in, prioritert boarding, tilgang til lounge, fritt valg av sete, samt fordeler ved bruk av trådløst internett. Fordelene er knyttet til de fire ulike medlemsnivåene: Blue, Silver, Gold og Platinum. Antall Tier Miles-bonuspoeng avgjør hvilket medlemsnivå kundene tilhører, og dermed hvilke fordeler de kan benytte seg av.

For å illustrere fordelene dette kan gi vil et nytt Emirates Skywards Blue-medlem, som fullfører returflygning mellom London og Sydney, eller New York og Johannesburg, på en Economy Class Flex eller Flex Plus-billett, kunne tjene tilstrekkelig Tier Miles til å oppgradere til Silver-nivå gjennom denne kampanjen. På en Business Class Flex eller Flex Plus-billett, vil samme medlem tjene nok Tier Miles til å umiddelbart oppnå Skywards Gold-nivå.

Gjelder frem til 31. mars for reisende med flydubai

Kampanjen gjelder også for reisende med flydubai, og her er kampanjeperioden utvidet fra 26. november til og med 31. mars 2019.

Vi arbeider kontinuerlig med å skape enestående reiseopplevelser for våre kunder. Med denne kampanjen gir vi ekstra Tier Miles-bonuspoeng noe som gjør det enklere å få tilgang til våre mange medlemsfordeler. Det gjør det enda bedre å reise med Emirates.

Dr. Nejib Ben Kheder, Senior Vice President for lojalitetsprogrammet Emirates Skywards.

Reisende som allerede har booket sine flyvninger vil også kunne få ekstra Tier Miles. Emirates-kunder kan også samle opptil 100 prosent av sine Skywards Miles under «My Family»-programmet for å få glede av medlemsfordelene raskere enn tidligere.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Slik får du ekstra Tier Miles-bonuspoeng:

  1. Din reise må finne sted mellom 26. november til 03. desember dersom du reiser med Emirates. Reiser du med flydubai gjelder kampanjen helt frem til 31. mars 2019.
  2. Du må være registret i Emirates sitt kundeprogram, Emirates Skywards. Du kan enkelt registrere deg via Emirates appen, emirates.com eller flydubai.com.
  3. Flyr du med Emirates må du velge «Flex» eller «Flex Plus» for å få ekstra bonuspoeng. Flyr du med flydubai må du velge «Free to Change» eller «Business Basic». Disse tilleggstjenestene gjør det enklere å endre reisen, rimeligere å oppgradere til Business Class samtidig som du kan velge hvilket sete du ønsker på flyet. I tillegg tjener du ekstra Tier Miles-bonuspoeng under kampanjeperioden.

Emirates Skywards har hele 23 millioner medlemmer som mottar eksklusive tilbud fra flyselskapet.

Om Emirates Skywards:

Emirates Skywards er et kundelojalitetsprogram for flyselskapene Emirates og flydubai. Fordelsprogrammet har fire ulike nivåer, der hvert nivå gir unike privileger for reisende. Nivåene er Blue, Silver, Gold and Platinum. Hver gang medlemmer flyr eller benytter seg av partnertilbud mottar de bonuspoeng enten i form av «Tier Miles» eller «Skywards-miles». Tier Miles gir deg tilgang til å oppgradere fra et nivå til et annet, mens Skywards Miles kan brukes til å få eksklusive fordeler som flybilletter, hotellovernattinger, rabatter på shopping og ekspedisjoner.

Besøk www.emirates.com/skywards for ytterligere informasjon om Emirates Skywards.