Flyselskap

Emirates Companion Offer Business Class

Emirates Companion Offer

Reis sammen og nyt godt av ledsagerpriser i Business Class. Emirates Companion Offer

Når du flyr Business Class, starter reisen ved døren hjemme gjennom Emirates sjåførservice. Du får tilgang til eksklusive Emirates Lounger på over 150 flyplasser. Du kan i tillegg ha med deg inntil 40 kg innsjekket bagasje.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Reis sammen og skjem deg selv bort med en Business Class-opplevelse for en rimeligere penge.

Destinasjon Enkeltreisende Ledsagerpris*
Bangkok NOK 25909 NOK 17259
Dubai NOK 22759 NOK 20629
Singapore NOK 24599 NOK 22439
Hongkong NOK 26579 NOK 24429
Cape Town NOK 27489 NOK 25329
Maldives NOK 28139 NOK 25999
Mauritius NOK 36819 NOK 34679
Auckland NOK 37379 NOK 35189
Melbourne NOK 37659 NOK 35459
Sydney NOK 37759 NOK 35559

*prisene er kun gyldig hvis minimum 2 / maksimum 9 personer reiser sammen i samme reservasjon.

Gjelder for bestillinger frem til 31. desember 2018


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Business Class Kampanje
Emirates Business Class på Boeing 777-300

Slik får du ekstra Tier Miles-bonuspoeng:

  1. Din reise må finne sted mellom 26. november til 03. desember dersom du reiser med Emirates. Reiser du med flydubai gjelder kampanjen helt frem til 31. mars 2019.
  2. Du må være registret i Emirates sitt kundeprogram, Emirates Skywards. Du kan enkelt registrere deg via Emirates appen, emirates.com eller flydubai.com.
  3. Flyr du med Emirates må du velge «Flex» eller «Flex Plus» for å få ekstra bonuspoeng. Flyr du med flydubai må du velge «Free to Change» eller «Business Basic». Disse tilleggstjenestene gjør det enklere å endre reisen, rimeligere å oppgradere til Business Class samtidig som du kan velge hvilket sete du ønsker på flyet. I tillegg tjener du ekstra Tier Miles-bonuspoeng under kampanjeperioden.

Emirates Skywards har hele 23 millioner medlemmer som mottar eksklusive tilbud fra flyselskapet.

Om Emirates Skywards:

Emirates Skywards er et kundelojalitetsprogram for flyselskapene Emirates og flydubai. Fordelsprogrammet har fire ulike nivåer, der hvert nivå gir unike privileger for reisende. Nivåene er Blue, Silver, Gold and Platinum. Hver gang medlemmer flyr eller benytter seg av partnertilbud mottar de bonuspoeng enten i form av «Tier Miles» eller «Skywards-miles». Tier Miles gir deg tilgang til å oppgradere fra et nivå til et annet, mens Skywards Miles kan brukes til å få eksklusive fordeler som flybilletter, hotellovernattinger, rabatter på shopping og ekspedisjoner.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 157 destinasjoner i 85 land (inkluderer 15 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 256 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 16. november 2018 har Emirates 106 A380 (inkl. syv to-klasses) og 164 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Emirates Companion Offer – betingelser

  • Priser er returpriser fra Oslo med forbehold om begrenset tilgjengelighet.
  • Bestill innen 31. desmber 2018 og reis til og med 25. september 2019.
  • Spesielle vilkår gjelder.
  • Priser kan variere avhengig av reiseperioden.
  • For ytterligere informasjon, vennligst se emirates.no eller ring 22 31 08 88.