Bonus Program

Presale tickets til Phil Collins

Phil Collins

Gikk du glipp av billetter til Phil Collins konsert på Koengen i Bergen ? Fortvil ikke. Gjennom Live Nation og SAS Samarbeidet får du forkjøpsrett på billettene i Stockholm.

Fra og med 24. september 2018 ga SAS alle EuroBonus-medlemmer forkjøpsrett på billetter fra Live Nation. Takket være eksklusive billetter som slippes før de ordinære billettene, får medlemmene førsterett på favorittartister og eksklusive arrangementer, avhengig av medlemsnivå.

Det nordiske samarbeidet med Live Nation betyr at SAS EuroBonus-medlemmer nå får tilgang til billetter til populære verdensartister før de slippes til publikum. På den måten blir det enklere å bestille og planlegge opplevelser utenom det vanlige.

Phil Collins

Live Nation – I Skandinavia og Finland

I første omgang handler det om et trettitalls arrangementer i året i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I de aller fleste tilfellene får medlemmer på alle nivåer forkjøpsrett til billetter. Men enkelte arrangementer kan tilbys bare til dem med de høyeste medlemsnivåene. Samarbeidet med Live Nation er et tydelig steg i SAS’ strategi for å møte den økte etterspørselen etter personlige opplevelser. Det er i tråd med SAS’ visjon om å gjøre livet enklere for alle SAS-kunder.

– Vi ser en tydelig trend der man reiser mye mer og lengre enn tidligere for å gå på våre konserter og arrangementer. Derfor er denne strategiske alliansen med SAS både logisk og spennende. Vi ser dette som starten på et langt samarbeid med SAS og EuroBonus-medlemmene, og vi ser frem til å utvikle disse eksklusive tilbudene videre, sier Thérése Liljedahl, Managing Director Live Nation Sweden & President Nordic Partnership.

Sammen med Live Nation skal SAS kjøre felles kampanjer der medlemmer får tilbud om billetter til attraktive evenement i hele Norden.

%d bloggere liker dette: