Flyselskap

Opplev Sør Afrika med Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines øker Opplev Sør Afrika

 

Ethiopian Airlines er medlem av Star Alliance og har i disse dager kampanje til destinasjoner i Afrika, Sør Afrika og det Indiske hav.

Seleskapet har fra slutten av mars 2019 daglige rundturer med Boeing 777-200 LR mellom Oslo og Addis Abbeba, som er selskapets base i Etiopia.

Opplev Sør Afrika

Hos Ethiopian Airlines serveres alle passasjerer passende lette snacks til fulle tre-retters varme måltider, sammen med et bredt utvalg av fine viner og alkoholholdige drikker. Hver passasjer har etiopisk gjestfrihet og individuell oppmerksomhet som gjør hans / hennes fly minneverdig.


Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg Peter Fox på Facebook – Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.


From Europe to Africa

  • Sales Until: 30 April, 2019
  • Travel Date:  Until 31 May, 2019 excluding 12 April – 20April, 2019
  • Condition: Discount applies on bookings & ticketing made 30 days before departure
Ethiopian Airlines Business Class – Cloud Nine

 

Om Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines ble kåret til det beste afrikanske flyselskapet i 2017. Selskapet har den yngste flåten i Afrika og flyene er moderne og miljøvennlige. Flyselskapet flyr til mer enn 90 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter.

Siden det første flyet tok av 8. april 1946 har Ethiopian vært en pioner innenfor afrikansk luftfart. Ethiopian er det raskest voksende og mest lønnsomme flyselskapet i Afrika.

Ethiopian har også den yngste flåten i Afrika. Flåten inkluderer ultramoderne og miljøvennlige fly med en gjennomsnittsalder på mindre enn fem år.

Selskapet flyr til mer enn 90 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter, 56 av disse er i Afrika.

Flyselskapet ble medlem i Star Alliance, verdens største luftfartsallianse, i desember 2011. En av fordelene med medlemskapet er at selskapets passasjerer får tilgang på 18 450 daglige avganger og 1300 destinasjoner i 190 land.

%d bloggere liker dette: