Flyselskap

Emirates åpner romjuls salget

Emirates åpner romjuls

Det Dubai baserte flyselskapet gjennomfører fra i dag og 4 dager frem en kampanje. Det er spesielt gode priser til Sør-Øst Asia og til badestedene i det indiske hav. Bestillingene må gjøres på Emirates hjemmeside senest søndag 30. desember.

Nå legger flyselskapet Emirates ut en rekke rimelige billetter fra Oslo til en rekke destinasjoner i Emirates  globale nettverk. Sjekk ut tilbudet her.

Emirates åpner romjuls

Som vanlig er Dubai, Bangkok og Manila fornuftig priset. Men denne runden tilbud har også gode priser til badestedene i det indiske hav. Hva med en uke på Maldivene, Seychellene eller Mauritius i vinter ?

Når man skal utforske nye områder trenger man gjerne litt mer bagasje, og reiser man med Emirates kan man pakke med seg opptil 35 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First Class.

forlenge sommerferien

Fra Oslo til hele verden siden 2014

Den daglige avgangen fra Oslo Lufthavn til Dubai har siden lanseringen 2. september 2014 tilgjengeliggjort nye deler av verden for norske reiseentusiaster. Fra Dubai har passasjerene mulighet for å reise videre til 156 destinasjoner i 84 land. Spesielt har reiser østover aldri vært enklere eller mer komfortabelt for nordmenn, noe som også vises i den økende interessen for Asia eller Australia som feriedestinasjon.

Reisende på alle Emirates-flygninger blir tatt vare på av et multinasjonalt kabinpersonale, og kan nyte gourmetmat, fine viner og annet godt i glasset mens de underholdes av Emirates’ prisvinnende underholdningssystem ice. Med mer enn 2500 kanaler med on-demand-underholdning, inkludert filmer, TV-programmer, spill, lydbøker og musikk, har ice blitt kåret til verdens beste underholdningssystem om bord fly i 13 år på rad av Skytrax.

Tre-retters meny til alle reisende

Emirates utvider med et ekstra måltid på den daglige avgangen mellom Oslo og Dubai. I tillegg til en tre-retters middag tilbys nå passasjerene også et brødmåltid før landing.

Emirates Economy Class består hovedmåltidet av en tre-retters meny, der passasjerene kan velge mellom to ulike kjøttretter til hovedretten. Som et alternativ, tilbyr Emirates 18 ulike menyer for passasjerer med ulike preferanser eller allergier. Spesialmat kan bestilles på Emirates.com opptil 24 timer før avreise. Alle menyer endres hver annen måned.

– Hos Emirates er maten en viktig del av reiseopplevelsen, og vi serverer derfor tre-retters menyer i alle våre klasser – inkludert i billettprisen. Vi serverer også et bredt utvalg av mineralvann, vin, brennevin, og juicer gjennom hele flyvingen.

Terje Grue, Country-Manager, Emirates.

Reise perioder – Emirates åpner romjuls salg – Economy Class

  • Oslo to Dubai, Book until 20 Jan 19, Travel from 17 Dec 18, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Bangkok, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Cape Town, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Hanoi, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Colombo, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Manila, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Bali, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.
  • Oslo to Malé, Book until 30 Dec 18, Travel from 05 Jan 19, Travel until 30 Nov 19.

%d bloggere liker dette: