Flyselskap

Norwegian: Slutt på gratis børst i Premium kabinen

slutt på gratis børst Norwegian

Denne uken har vi meddelt at Norwegian legger ned seks baser både i Europa og i USA. Vi har også servert nyheten om at lounge tilgang kun tilbys de aller dyreste Premium Flex billettene.

Norwegian kunngjorde før jul at selskapet hadde iverksatt et stort spareprogram, Focus2019, som vil kutte kostnadene i Norwegian med inntil to milliarder kroner allerede i 2019.

Tiltakene som nå kommer er ikke de første som Norwegian har foretatt seg. I fjor ble det kjent at Norwegian allerede hadde tatt flere grep i 2018 for å kutte mindre lønnsomme ruter, inkludert Singapore-ruten og rutene til USA fra Skottland og Nord-Irland. Singapore-ruten erstattes med en ny rute fra London til Rio de Janeiro i Brasil, mens Max-flyene som ble brukt til USA heller skal settes inn på Europa-ruter.

Nå er det tilbudet om bord i kabinen som står får tur: Via Twitter-kontoen @TheDesignAir kom følgende tweet for ett par dager siden;

Slutt på gratis børst

Slutt på gratis børst i Premium klassen ?

hjemmesiden til Norwegian er dette hvordan selskapet presenterer produktet Premium kabin;

Med Premium-prisene på våre internasjonale langdistanseruter med vår 787 Dreamliner kan du fly på Premium-klasse uten at det koster skjorta.

En Premium-opplevelse

Start turen i flyplassloungen, og innta deretter et komfortabelt Premium-sete med god plass om bord. Len deg tilbake, strekk ut beina og kos deg med vårt topp moderne underholdningssystem, inkludert drikke og en 3-retters Premium-middag og frokost.

Inkludert i Premium-billetten din:

  • Komfortabelt sete i Premium-kabin med 109 til 117 centimeter (43 til 46 tommer) seteavstand, som gir deg opptil 140 centimeter (55 tommer) beinplass.
  • 3-retters Premium-middag
  • Inkludert brus/mineralvann, vin og øl gjennom flyturen
  • Premium frokost eller kveldsmat
  • Topp moderne underholdningssystem med berøringsskjerm – velg fra et omfattende utvalg av filmer, dokumentarer, nyheter og spill
  • Setereservasjon
  • 2 innsjekkede kolli à 20 kg hver
  • USB-kontakt og stikkontakt ved siden av setet ditt
  • Fast Track der det er tilgjengelig
  • Tilgang til lounge (for Premium Flex-passasjerer) på utvalgte flyplasser
Slutt på gratis børst Norwegian
Norwegian tilbyr ikke lenger gratis cocktails- og brennevin i Premium – kabinen. I stedet er brus/mineralvann, vin og øl inkludert gjennom hele reisen. Illustrasjonsfoto.

Norwegian har ikke kommentert endringen.

Men…..fortsatt gratis WiFi

Norwegians passasjerer får nå enda mer å glede seg over: Selskapet installerer nå løpende WiFi om bord mer enn halvparten av selskapets Dreamliner-fly. Norwegians Boeing 737 MAX-fly vil også få WiFi installert fortløpende. Norwegians passasjerer som flyr mellom Europa og Nord- og Sør-Amerika og mellom Europa og Asia vil dermed ha muligheten til å være tilkoblet WiFi slik at de kan surfe, lese e-poster og holde seg oppdatert på sosiale medier. LES HELE ARTIKLEN HER.

%d bloggere liker dette: