Bonus Program Flyselskap

Norwegian fjerner lounge tilgang for enkelte Premium passasjerer

Norwegian med fjerner lounge tilgang
Boeing 787 Dreamliner. Foto: David Peacock

For en drøy uke siden brakte vi nyheten om at Norwegian vil tilby gratis Wi-Fi på sine Dreamliner ruter. Nå står det gamle ordtaket «ingenting i livet er gratis» for fall.

Mens Norwegian har flagget WiFi-tilbudet på alle mulige arenaer, er det nå tilbudet om lounge tilgang på langrutene som står for fall. Tidligere har alle passasjerer booket i Premium-klassen hatt tilgang til lounge inkludert i billettprisen. Fra 21. desember 2018 er det kun passasjerer på de «dyreste» Premium Flex som får  tilgang til lounge. Dette kan sikkert skyldes de kostnadsbesparende tiltak som ble iverksatt etter at flyselskapet var på randen av en finansiell krise mot slutten av desember.

fjerner lounge tilgang
Det er fullt mulig å unne seg noe godt til en rimelig penge. For eksempel et opphold i en komfortabel lounge med ekstra mat og drikke før du skal reise halvveis rundt jordkloden.
Når du kjøper en PremiumFlex-billett, får du tilgang til loungen på utvalgte flyplasser (se nedenfor). Så hvorfor ikke starte reisen på den best mulige måten, selv før flyet tar av? Len deg tilbake, slapp av og nyt ekstra:  – drikke, -snacks, -varmmat (i utvalgte lounger), -gratis Wi-Fi, -aviser og magasiner.

Norwegians lounge nettverk

fjerner lounge tilgang

Lounge-tilgang er dessverre ikke tilgjengelig før du skal videre med en kortdistanseflyvning. Lounge-tilgang er kun tilgjengelig før langdistanseflyvningen din til eller fra USA eller Thailand.

Hvorfor Norwegian fjerner tilgang lounge tilgang ?

Norwegian er kjent for sine lave transatlantiske billettpriser. De reisende som ønsker billigst reise fra A-til-B vil sannsynligvis ikke bli påvirket av endringen. De reisende som flyr i Norwegian Premium kabin vil merke dette. Fra 21. desember 2018 har Norwegian sluttet å tilby lounge tilgang med de fleste premium billetter. Nå vil kun innehavere av de dyreste «Premium Flex» -billettene få dette tilbudet.

Ett alternativ for deg som reisende er å bli medlem av Priority Pass. Priority Pass har en rekke ulike medlemskap som passer for alle reisende. Det finnes hundrevis av flyplasslounger over hele verden. De ulike loungene er som regel forbeholdt flyreisende med Priority Pass, tilknytning til et flyselskap eller spesifikke flybilletter. På tross av begrenset loungetilgang finnes det også lounger tilgjengelig for hvermannsen.

Selskapet svarer – Norwegian fjerner lounge tilgang

«Norwegians Premium-kunder vil fortsatt motta en eksepsjonell verdi med god benplass, et overlegent kabin-miljø og rimelige priser. Premium Flex reisende får tilgang til lounge på utvalgte flyplasser, i tillegg til at alle Premium bestillinger gjort før 21. desember 2018, får tilgang til lounge i henhold til de opprinnelige vilkårene for billettene. »

«Vi evaluerer kontinuerlig vårt produkt og service for å sikre at vi oppfyller kundenes forventninger. Kunder kan betale for lounge tilgang hvis de ønsker det, og medlemmer i Norwegian Rewards får rabatter ved loungen på London Gatwick. «

%d bloggere liker dette: