Flyselskap

GTA: Emirates kåret til verdens beste flyselskap

Emirates kåret til verdens

Emirates ble kåret til verdens beste i ny kategori under norsk bransjeprisutdeling torsdag kveld.

For det tredje året på rad ble Emirates belønnet med en pris under den prestisjetunge bransjeprisutdelingen Grand Travel Award, men denne gangen i en helt ny kategori. Norske reiselivsansatte har i år for første gang stemt på selskapet de mener er verdens beste. Og det var denne utmerkelsen Emirates kunne feire torsdag kveld.

Tidligere har alle Grand Travel Award-priser innen luftfart blitt delt opp i kategorier etter hvor flyselskapene har ruter, og om de flyr til Norge eller ikke. Det som er nytt i kategorien ”verdens beste flyselskap” er at den inkluderer alle internasjonale og europeiske flyselskap som er relevante for norske kunder, og byr derfor på enda større konkurranse enn før.

Emirates kåret til
Norgessjefen i Emirates, Terje Grue, med utmerkelsen Verdens beste flyselskap på Grand Travel Award

 

”Å levere gode kundeopplevelser er utgangspunktet for alt vi gjør. Våre reisende gir oss stadig positive tilbakemeldinger og lovpriser servicen og kvaliteten vi tilbyr i luften og på bakken. Det er derfor ekstra hyggelig at også reiselivsansatte sier vi er verdens beste. Jeg er utrolig stolt og takknemlig ovenfor mitt team som hver eneste dag leverer arbeid i verdensklasse.”

Terje Grue, Norgessjef hos Emirates.

Emirates kåret til beste selskap – utdeling i Oslo

Prisutdelingen fant sted på Wallmans i Oslo torsdag 24. januar, og arrangeres av fagbladet Travel News. Prisvinnerne velges ved at en fagjury kommer opp med nominerte i alle kategorier, før ansatte i norske reisebyråer stemmer på sine favoritter blant disse. Det er altså bransjens ansatte som kårer vinnerne i de fleste kategorier.

”Den nye kategorien er et av flere tiltak for å videreutvikle det som har blitt en av de gjeveste bransjeprisene i norsk reiseliv. Tidligere har det kun blitt kåret vinnere i luftfartskategorier som er delt opp etter hvorvidt flyselskapene flyr innenriks, i Europa eller interkontinentalt. Med den nye kategorien ønsket vi å samle alle flyselskaper i verden som er i berøring med norske reisende, og dermed gi reiselivsansatte en mulighet til å stemme på sin favoritt uten forbehold om hvor selskapet opererer. Vi gratulerer Emirates som den første vinneren av Grand Travel Award-tittelen ´verdens beste flyselskap´!” forteller ansvarlig redaktør i Travel News, Bjørn Moholdt.

Emirates kåret til
God stemning blant de ansatte ved Emirates norges kontor torsdag kveld. Gjengen vant prisen Verdens beste flyselskap på Grand Travel Award torsdag kveld.

I fjor vant Emirates ”årets flyselskap interkontinentalt”, og i 2017 havnet Emirates på en delt førsteplass i samme kategori.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder. Inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 86 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 260 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 21. januar 2019 har Emirates 109 A380 (inkl. ni to-klasses) og 164 Boeing 777. Emirates har også 25 codeshare partneres (23 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.