Bonus Program Flyselskap

Bestill Star Alliance Bonusreiser på egenhånd

Bonusreiser på egenhåndMed stor staffasje og høy sigarføring introduserte SAS en ordning hvor du online kunne bestille Star Alliance Bonusreiser. En Beta-versjon ble lansert i juli 2018. En permanent ordning kom på plass høsten 2018, men nå har tjenesten vært nede for “Update” en god stund.

I følge bransje-nettstedet Finalcall.travel er dette fortsatt en utfordring.

Troels Karlskov, PR-medarbejder i SAS, forteller til FinalCall.travel:

”Vi arbejder lige nu intensivt med en række system- og sikkerhedsopdateringer for at sikre, at det er den bedst mulige løsning, vi kan tilbyde vores kunder. Lige nu kan vi desværre ikke sige, hvornår den er live igen, men der går formentlig ikke lang tid”.

På Facebook siden til SAS har man lest svar som; Vi åpner igjen i begynnelsen av februar. Heldigvis har de ikke gitt melding om i hvilket år !

Bonusreiser på egenhånd

Slik fungerte det -Bonusreiser på egenhånd

Hvis du vil bestille en bonusreise på et Star Alliance-flyselskap, er det bare å skrive inn datoene ovenfor. Deretter velger du reisen som passer deg best og klikker på Opprett midlertidig bestilling.

SAS oppretter en reservasjon på en reise som du kan bestille ved å selskapet. SAS tar vare på den midlertidige bestillingen i 48 timer og holder deg oppdatert om når den utløper. Du kan holde et øye med den midlertidige bestillingen under Mine bestillinger

Betaling av skatter og avgifter

Vi kan anbefale å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

24 timers åpent kjøp – Når du bestiller billett på sas.no har du alltid 24 timers åpent kjøp. Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter.

Helgetilbud torsdag 29 juni 2017 torsdag 26 oktober 2 november 2017 4 januar 2018

Man opptjener SAS Eurobonus poeng på alle SAS flighter. Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.