Bonus Program

Sumo + SAS EuroBonus = mange poeng

sumo sas eurobonus

Hos restaurantkjeden Sumo kan du spise deg til din neste bonusreise. For hver NOK 100 du bruker – godskriver restauranten Eurobonus kontoen din med 250 ekstra poeng.

Hver gang du handler hos de deltakende restauranter og forretningene, opptjener du EuroBonus Ekstrapoeng som butikken setter inn på kontoen din. Se listen over butikker eller i SAS-appen under Me/EuroBonus/Where to earn points for mer informasjon om hvor mange EuroBonus Ekstrapoeng du opptjener i hver forretning. Du opptjener mer enn noensinne – fra 20 poeng per 100 kr du handler for og helt opptil 330 poeng per 100 kroner.

 

Hvordan

VIKTIG: For å opptjene disse poengene må du bruke det vanlige SAS EuroBonus-kortet, IKKE et kombinert SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort. Deretter kan du bruke betalingskortet til å opptjene enda flere EuroBonus Ekstrapoeng – se punkt 3.

Hvis du har et SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort, kan du opptjene enda flere EuroBonus Ekstrapoeng ved å bruke dette kortet til å betale med. Da opptjener du EuroBonus Ekstrapoeng både på det vanlige SAS EuroBonus-kortet som du drar gjennom kortterminalen før du betaler, og på ditt SAS-MasterCard, SAS-Diners-kort eller SAS-Amex-kort, når du betaler med det. Men HUSK at du må bruke et vanlig SAS EuroBonus-kort for å opptjene EuroBonus Ekstrapoeng i forretningene.

Om restaurantkjeden Sumo

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. På Sumo vil du alltid finne akkurat den samme menyen med et bredt utvalget av sushi og varmmat, med den samme gode smaken, uavhengig av hvilke Sumo du besøker.

Sumo tilstreber å gi deg en autentisk matopplevelse enten du spiser i en av våre restauranter eller bestiller takeaway/hjemlevering. Vi kan også tilby den samme avslappende atmosfæren og det gode servicenivået ved bestilling av catering eller sushi-kurs hos oss.

I Bergen finner du Sumo Restaurant i Vestre Torggate, Åsane, Lagunen og i Solheimsviken. I Oslo finner du vår restaurant på Solli Plass (Henrik Ibsens gate 90, Frogner). I Akershus finner du oss på Jessheim Storsenter. I sommeråret har alle våre steder uteservering.