Flyselskap

Loganair overtar Newcastle-rute

 

Loganair overtar Newcastle

Loganair overtar flyruten mellom Sola og Newcastle etter at flyselskapet British Midland Regional lørdag meldte at de var konkurs.

Loganair bekrefter mandag på sine nettsider at de har tatt over fem flyruter fra det britiske flyselskapet British Midland Regional (flybmi), som lørdag gikk konkurs.

Blant disse er ruten fra Stavanger Lufthavn, Sola til Newcastle.

Loganair overtar Newcastle

– Det var virkelig trist å se at flybmi gikk konkurs, og våre tanker går ut til alle som er berørt – spesielt de ansatte. Nå evaluerer vi flybmi sitt nettverk, og vurderer ruter som samsvarer med Loganair sine geografiske områder og strategiske planer. Vi jobber også med ansettelsesmuligheter for piloter, flyansatte og mekanikere, sier Loganair-sjef Jonathan Hinkles i en pressemelding.

Loganair overtar ruten fra 25. mars, og billetter vil være i salg fra mandag. Lufthavndirektør Leif Anker Lorentzen er veldig fornøyd.

Jeg ønsker Loganair velkommen. Det dekker opp frafallet til flybmi, og det er veldig hyggelig at det blir opprettholdt. Så får vi se hvor mye det eventuelt kan være mulig å utvide videre, sier Lorentzen.

Fullservice-selskapet Loganair

Enten det er en forretningsreise, en weekendtur, en fotball-tur eller et eventyr rundt Skottlands høyland og øyer – Loganair er flyselskapet for deg.»

«Vi har fløyet mellom Storbritannia og Norge i syv år under vår tidligere franchise med Flybe – som mange passasjerer vil huske, forteller Kay Ryan. Nå vil vi fly rutene selv under vårt eget merke, og tilby mer inkludert.

Om Loganair

Loganair, Skottlands flyselskap, betjener 28 destinasjoner i Storbritannia og internasjonale ruter til Dublin og Bergen. Flyselskapet opererer over 1000 fly hver uke med en flåte på 30 fly som spenner mellom 8og 50 seter. Selskapet transporterer rundt 800 000 passasjerer hvert år. Les mer på www.loganair.co.uk