Flyselskap

Norwegian styrker posisjonen i New York

Norwegian styrker posisjonen mindre etterspørsel elekroniske gjenstander gode priser til USA

Norwegian er nå det største europeiske flyselskapet i New York-området med over to millioner passasjerer i 2018. Ingen selskap utenfor USA og Canada frakter flere passasjerer til dette viktige markedet enn Norwegian.

En rapport fra Port Authority i New York og New Jersey viser at 2 004 896 passasjerer fløy med Norwegian til og fra New York-området i 2018; flere passasjerer enn noe annet ikke-nordamerikansk flyselskap. Dermed er Norwegian større enn internasjonale flygiganter som Lufthansa, British Airways og Emirates i New York. Etter Norwegian på listen kommer British Airways og deretter Emirates Airlines.

Å være en så tung aktør i et marked der konkurransen er så hard er en stor anerkjennelse av vårt produkt, og viser at kunder på begge sider av Atlanteren setter pris på vår gode service, rimelige billetter og bransjens mest moderne fly.

Bjørn Kjos, Konsernsjef Norwegian Air Shuttle

Flyplasser som regnes som en del av New York-området er John F. Kennedy Airport, Newark Liberty International, LaGuardia og Stewart International.

I 2018 ble Norwegian kåret til det mest drivstoffeffektive flyselskapet på transatlantiske flyvningerav det uavhengige miljøinstituttet International Council on Clean Transportation (ICCT), med 30 prosent lavere CO2-utslipp per passasjer enn gjennomsnittet. Norwegian tilbyr i dag 55 ruter mellom USA og Europa. I forrige uke lanserte selskapet to nye direkteruter mellom New York og Athen, samt Chicago og Barcelona.