Flight Deals Flyselskap

Finnair: bestill flybilletter til Los Angeles

flybilletter til Los Angeles

Fra og med 31. mars 2019 flyr Finnair direkte fra Helsinki til Los Angeles. Bestill billetter til Los Angeles eller andre spennende byer i USA nå, så er din neste ferie planlagt og klar!

Ruten vil ha tre ukentlige avganger til flyplassen LAX fra 31. mars, 2019. Ruten vil i første omgang flys på sesongbasert basis, med intensjon om å utvide til helårsrute. Dette blir Finnairs første rute til USA som flys med nye Airbus A350 på permanent basis.

Fra mai neste år utvider også Finnair sommerrutene sine til både San Francisco og Chicago. Dermed får Finnair daglige avganger til California, med tre ukentlige avganger til Los Angeles og fire ukentlige avganger til San Francisco.

Los Angeles er best kjent for å være hjemsted for kjendiser og amerikansk film- og TV-industri, i tillegg til det flotte været og de velkjente strendene. Takket være Helsinkis geografiske plassering, vil Finnairs nye rute til Los Angeles tilby konkurransedyktige og praktiske rutetider for reisende fra Skandinavia, Baltikum, Russland, Nord-Tyskland, samt innlandsrutene i Finland.

Flybilletter til Los Angeles

Vi er veldig fornøyde med utvidelsen av vårt Nordamerikanske nettverk. Ikke minst at vi flyr den nye ruten til Los Angeles med Airbus A350,

Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.

– Vi har hatt enorm suksess med ruten til San Francisco vi åpnet for to år siden. Det er et tydelig tegn på at California og Vestkysten er ettertraktede destinasjoner blant våre kunder. Vi er trygge på at den nye ruten til Los Angeles blir vel så populær i tiden fremover.

Fly direkte fra Helsinki til Los Angeles direkte

Salgsperiode: inntil videre. Reiseperiode: inntil videre. En forhåndskjøpsperiode på opptil 60 dager kan gjelde og påvirke de tilgjengelige pristypene. Billettprisene som vises, er de laveste tilgjengelige prisene for avreiser fra Oslo. Prisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra. Prisene inkluderer bare håndbagasje. Innsjekket bagasje kan kjøpes i tillegg mot et tilleggsgebyr. Begrenset tilgjengelighet.