Flight Deals Flyselskap

Thai One Way Special Bangkok NOK 2994

thai One Way Special

Thai Airways har i en veldig korttids-horisont enveis tilbud mellom Oslo og Bangkok. Du kan reise mellom de to hovedstedene for NOK 2994,- i dette one way special tilbudet.

Om tilbudet er utløst av lav etterspørsel eller stenging av luftrommet over Pakistan og India vites ikke. Det Thailandske selskapet byr nå på one way special til Bangkok fra NOK 2994.

  • Salgsperiode: Nå – 3. mars 2019
  • Reiseperiode: Nå – 31. mars 2019
  • Fly fra Oslo til Bangkok
  •  All inclusive en vei fra kr NOK 2 994,-

One way special

Med Thai Airways er alltid måltider, setereservasjon og minst 30 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. Thai Airways er medlem av Star Alliance og det er mulig å opptjene SAS Eurobonus poeng med enkelte unntak.

Thai Airways

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook  -Følg Facebook-gruppen flightdeals.no