Flyselskap

British Airways First Class får en facelift

Facelift

British Airways har kunngjort at selskapets  First Class får et oppgradert om bord konsept. Flyselskapets First Class passasjerer vil kunne nyte de nye forbedringene allerede fra 31. mars.

British Airways vil tilby en rekke nye forbedringer, inkludert nytt sengetøy og nye menyer.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Først av alt vil førsteklasses passasjerer kunne velge måltider fra en ny à la carte-meny. Måltidene vil inneholde sesong inspirerte ingredienser fra øyriket Storbritannia. I tillegg vil passasjerene bli tilbudt et nytt “afternoon tea” konsept. De vil kunne velge blant en rekke smørbrød, scones, bakverk og te.

Foto: British Airways

Måltidene vil bli servert med dekketøy porselen designet av William Edwards. Han har utformet elementene spesielt for British Airways. Sølvtøyet- eller bestikket er designet og levert av Studio William.

British Airways innfører også en ny serie med ulike glass fra selskapet Darlington.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

British Airways ønsket å sikre at First Class passasjerene vil ha det så behagelige som mulig under reisen. Følgelig vil flyselskapet tilby en skumfibermadrass og nytt sengetøy med den ultimate komfort. Videre vil passasjerene få pyjamaser fra  Temperley London en toalett mappe fylt med hudpleieprodukter fra ELEMIS.

Sist men ikke minst, passasjerer som ønsker å benytte seg av de 1000 timene av underholdning på fly vil sikkert være glad for å vite at høyverdige Meridian-hodetelefoner vil bli levert av British Airways.

Facelift oppsummert !

British Airways mål er å gjøre sin First Class til at passasjerene føler at de er ved  et Fem-stjerners hotell.

Ved dette hundreårs jubileet har vi søkt etter de beste britiske designere og produsenter til å jobbe med for å sikre at de reiser i First Class med British Airways får en uforglemmelig opplevelse.

Carolina Martinoli, British Airways, Director of Brand and Customer Experience.

British Airways første kunder vil fortsatt ha tilgang til flyselskapets eksklusive First Wing på Heathrow Terminal 5. Ombygget og åpnet i 2017, tilbyr First Wing kundene et privat innsjekkingsområde som fører gjennom til dedikerte sikkerhetskontroll som gir de reisende direkte adgang til British Airways prestisjefylte First Lounge.

Kilde: BA-mediacentre