Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Business Class Bonanza med Singapore Airlines

Business Class Bonanza

Singapore Airlines flyr i gang våren med kampanjen Spring Fare Deals. Nå kan du fly med et av verdens flyselskaper i Business Class til Australia for NOK 23 599,-.

Det er et virkelig Business Class Bonanza som nå åpner seg. Singapore Airlines foretok i løpet av sen høsten 2017 en stor oppgradering av sitt inflight service konsept. De har lansert ny First Class Suites og Ny Business Class på selskapets nye Airbus A380. De har senere vært release-kunde på Boeing 787-10.

I Economy class

Billettene i kampanjen må bestilles senest 22. mars 2019.  Reiseperioden er fra 1. mai til 9. desember 2019 – Blackout Periode: 1. juli – 30. juli 2019

Kampanjen gjelder til alle SQ og MI destinasjoner i sørøst-Asia, Australia og New Zealand. Her er et lite utvalg av destinasjoner. Skal jeg komme med en personlig anbefaling, er det spesielt prisene til Australia og New Zealand i Business class som er meget fordelaktige. Som medlem i SAS EuroBonus opptjener du 150% på lengden av reisen og 1 tur / retur New Zealand gir deg nesten nok grunn-poeng til et Gull-kort på en reise.

Mitt beste tips er derfor å komme seg enten til Amsterdam eller Milano den på den utreisen. London står også høyt på min liste på grunn av Singapore Airlines sin lounge i London Heathrows terminal 2.

Om selskapet

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.

Business Class Bonanza

Prisene som vises er all-in return-priser per person for avganger fra Oslo når de bookes på www.singaporeair.com. Premium Economy Class er tilgjengelig på de fleste Singapore Airlines-flyreiser fra Europa til Singapore, retur og valgte flyreiser fra Singapore til sluttdestinasjon. Begrenset tilgjengelighet, spesielt i høysesonger som påske, sommer og skoleferier. Betingelser og vilkår gjelder. Med forbehold om endring, også på grunn av valutakursendringer.