Flyselskap

SAS: Paraply drinkene får du først i Spania

Paraply drinkene

 

Flyselskapet SAS strammer inn på tilbudet om gratis alkohol for reisende til Spania og Tyrkia. Avhengig av typen billett man til nå har kjøpt har man kunne nyte så mange drinker man vil på vei til eller fra Spania.

Slutt på gratis børst Paraply drinkene
 Illustrasjonsfoto

Fra nettsiden til SAS:

SAS PLUS

  • Flygninger til Eilat, Beirut eller i Europa inkluderer lette måltider og medfølgende drikke. Se meny
    • For flygninger til/fra Alicante, Antalya, Faro, Gazipasa, Las Palmas, Palma de Mallorca og Málaga er opptil tre alkoholholdige drikkevarer inkludert i prisen.
  • På flygninger til Asia og USA kan du nyte et treretters måltid med et valg mellom to ulike hovedretter og drikke inkludert.
  • Du kan bestille spesialmåltider for europeiske flygninger på over 80 minutter. Spesialmåltider tilbys ikke på flygninger i Norden. Se vårt avsnitt om spesialmåltider under.

Det er reisende med billetter i “SAS Plus” kategorien som til nå har hatt ubegrenset gratis alkohol-holdige drikke inkludert i prisen. Det er ikke alle ruter som får den nye begrensningen. Alle avganger til Spania er dog inkludert i den nye ordningen.

Paraply drinkene – forsøkt innført i 2015

SAS forsøkte å innføre en lignende begrensning i 2015, men gjorde raskt helomvending etter klager fra passasjerer. Til Aftenposten uttalte informasjonssjef i SAS Norge:

Av og til har vi passasjerer som vil tømme vognen allerede på første rad. Derfor ønsker kabinpersonalet en tekst og støtte seg til.

Nå blir det en begrensning på serveringen når flyet er i luften. På SAS’ rutenett ellers i Europa er det ingen begrensinger på hvor mange øl, vin eller drinker som er inkludert i billettprisen.