Flyselskap

Nyhet: British Airways Club Suite

 

British Airways Club Suite

 

Lær deg like godt navnet med det samme. British Airways Club Suite.  British Airways presenterte mandag morgen sitt splitter nye Club Business Class Suite. Den nye Club Suite er satt til debut på British Airways splitter nye Airbus A350-1000-flåte, med leveranser som starter i juli 2019. Denne nye suiten erstatter også dagens og litt utdaterte Club World business class sete på alle British Airways longhaul fly innen 2023.

British Airways Club Suite

Denne nye Club Suite-kabinen kommer i et 1-2-1-oppsett, og vil ha totalt 56 suiter. Den nye Club Suite kommer som en del av British Airways investering på £ 6,5 milliarder ($ 8,6 milliarder) for å forbedre flyselskapet.

British Airways Club Suite funksjoner:

Den nye Club Suite har alt en forretningsreisende kan ønske seg. Club Suite gruser British Airways nåværende førsteklasses tilbud, og tilbyr følgende funksjoner:

  • Fullstendig redesignet Club World kabin.
  • Direkte adgang til midtgangen for hver passasjer.
  • Gate til gate underholdning.
  • 40% mer lagringsplass enn eksisterende Club World sete.
  • Privat sone med en dør som kan lukkes.
  • Suiten har en 18,5 tommers HD-skjerm og wifi.

 

Hva skjer med British Airways første klasse?

Dette nye Club Suite-setet kommer til å gjøre sin debut på British Airways splitter nye A350-1000-fly. Flyet kommer ikke til å ha First Class kabin, selv om British Airways kan tilby et nytt førsteklasses sete på senere A350-leveranser i 2020-tallet. Det er allerede mulig å bestille reiser i nye A350-1000 å British Airways

Ny økonomiklasse og premium økonomi

British Airways forventes å forbedre sin nåværende økonomiklasse og premium økonomi tilbud på deres nye A350 fly også. Vi forventer å se en større premium økonomi kabin og en mindre økonomi kabin.

Totalt sett er dette en veldig spennende tid for British Airways, og vi kan ikke vente med å prøve ut deres nye Club Suite!

Om selskapet

British Airways er Storbritannias største flyselskap, og et av de største i Europa. Det er det flyselskapet som har flest flyvninger mellom det europeiske og amerikanske kontinent.

British Airways ble dannet i 1935 etter en fusjon av tre mindre flyselskaper. I 1939 ble det nasjonalisert sammen med et annet britisk flyselskap, «Imperial Airways», under navnet «British Overseas Airways Corporation (BOAC)». Det sto som navnet antyder, kun for flyvninger til oversjøiske destinasjoner.

British European Airways (BEA) stod for trafikken innenlands og i Europa. De to selskaper ble ikke slått sammen før 1972, og ble da gitt navnet British Airways. Det ble privatisert i 1987.

BA har flyvninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til London Heathrow lufthavn.

 

Alle bilder: British Airways