Flyselskap

Påskeaften: Vinn en Emirates Boeing 777-300ER modell

Da åpner vi åttende  eggeluke i frequentflyer.no – eggejakt. Du kan i dag være med i trekningen, og vinne en modell av Boeing 777-300ER. 

Emirates har den største Boeing 777-flåten i verden, og er det eneste flyselskapet som har hatt alle de seks 777-variantene. Emirates mottok sitt første 777-300ER i mars 2005, og flymodellen er og har vært en viktig del av flyselskapets drift. Boeing 777-300ER flyr i dag på ruter til 119 destinasjoner over hele verden, blant annet på ruten mellom Oslo og Dubai.

Fra midnatt, lørdag 13. april (Palmelørdag ⇔ Palme Lørdag) starter vi en ganske kul påske-give-away-konkurranse. Hver eneste dag fra lørdag 13. april 2019 og frem til 2. påskedag 2019 (22. april 2019) skal vi dele ut ganske så mange flotte «Airline-give-aways».

Emirates Boeing 777-300ER modell

I påskekalenderens åttende eggeluke kan vi friste med en Emirates Boeing 777-300ER modell i skala 1:400. Alt du behøver å gjøre, er å klikke inn på vår påske-kalender under for å registrere deg.

Vinn en Qatar Airways

Delta i eggejakten

Premien er sponset av Emirates i Norge. Vi sender en stor takk til dere, og ønsker dere en flott påske.

Regler som gjelder for Vinn en Emirates Boeing 777-300ER modell

  • Deltakelse i Frequentflyer.no eggejakt er helt gratis. Hver dag i påsken trekkes en eller flere vinnere. Vinneren får direkte beskjed på e-post og offentliggjøres på vår resultatside. Dersom vinneren ikke har besvart vår e-post innen 7 dager, mister han/hun retten til premien.
  • For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra frequentflyer.no
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Du mottar en lenke som er vedlagt i samtlige e-poster du mottar fra oss.
  • Alle premier er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.
  • Frequentflyer.no forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller sabotere konkurransen.
  • Vinneren trekkes via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på hjemmesiden og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen.