Bonus Program

Bli bilforsikringskunde og få 1 kr/l i 100 dager hos Esso

Bli bilforsikringskunde

Bli bilforsikringskunde innen 28. april og få 1 kr/literen i Trumf-bonus på bensin og diesel hos Esso i 100 dager (i perioden 1. mai – 8. august). 

Med Trumf Forsikring levert av Frende, får du prisvinnende vilkår, konkurransedyktige priser og Trumf-bonus på alle dine forsikringer.

Trumf Forsikring ble etablert i 2017 for å tilby medlemmene konkurransedyktige forsikringer med Trumf-bonus. Etter grundige vurderinger valgte vi å inngå et samarbeid med Frende Forsikring. Gjennom dette samarbeidet får medlemmene Trumf-bonus på noen av landets beste forsikringer, i et av landets beste forsikringsselskaper.

Frende Forsikring har mer enn 250.000 kunder i Norge. De fikk i oktober 2018 Norges høyeste poengscore blant forsikringsselskapenes egne kunder i årets EPSI. Begrunnelsen for den gode tilbakemeldingen fra kundene var at Frende har gode forsikringsprodukter, er enkle å komme i kontakt med, og at de har gode skadeoppgjør. Samtidig er de konkurransedyktige på pris.

De siste årene har Frende Forsikring vunnet kåringer og omtale som beste kundeservice i bransjen, beste reiseforsikring, beste bilforsikring og beste barneforsikring.

Gjennom Trumf Forsikring, egen kundeservice og nettbutikk, kan derfor du som Trumf-medlem også bli særdeles godt ivaretatt på alle typer forsikring – med Trumf-bonus og gode rabattavtaler!

Bli bilforsikringskunde

 

Kampanjevilkår:

  • Bli bilforsikringskunde mellom 25. mars – 28. april
  • Forsikringen må være akseptert, men trenger ikke å ha startet for å kvalifisere til kampanjebonus
  • Du må være Trumf-medlem og minimum 18 år for å få kampanjebonus
  • Du må betale med ditt Trumf-registrerte bankkort eller benytte et Trumf-kort ved betaling hos Esso
  • Det gis ikke kampanjebonus ved betaling med kredittkort
  • Det gis ikke Trumf-bonus på kjøp av avgiftsfri diesel, HVO og AdBlue