Flyselskap

Se finalen i Champions League hos Emirates

Champions League hos Emirates

Lørdag kan Emirates-passasjerer se finalen i Champions League hos Emirates live om bord, på sportskanalen Sport 24.

Fotballfans som reiser med Emirates 1. juni trenger ikke å være redd for å gå glipp av finalen i Champions League. På flyselskapets sportskanal, Sport 24, kan Emirates-passasjerer se finalen live om bord på alle flyvninger som tilbyr Live TV.

Med to engelske lag i finalen har flyselskapet også sørget for at alle Emirates-ruter til og fra England er utstyrt med Live TV når kampene spilles.

Foto: UEFA

Champions League hos Emirates

Emirates har 175 fly som er utstyr med Live TV, inkludert alle Boeing 777 og et utvalg Airbus 380. 70.000 Emirates-passasjerer vil kunne se finalen på vei til sin destinasjon. Emirates’ stadion i skyene kan derfor sammenliknes med kapasiteten ti Wanda Metropolitano i Madrid der Champions League-finalen skal spilles.

Reisende på Economy Class kan se kampene på flybransjens største seteskjermer på 13,3 tommer. På Business- og First Class kan finalene sees live på skjermer på henholdsvis 23 og 32 tommer. Det er industriens største i sine klasser.

Champions League hos Emirates
Champions League hos Emirates i loungen på A380. Foto: Emirates.

 

På utvalgte A380-fly vil Emirates også vise kampene live i loungen, på en 55-tommers skjerm. Reisende på First- og Business Class kan derfor samles på flyets mest populære møteplass og heie frem sine favoritter – 40.000 fot over bakken.

Går ikke glipp av noe med gratis Wi-Fi om bord

Reisende som flyr Emirates’ A380 uten Live TV kan holde seg oppdatert på resultatene ved å logge seg på flyselskapets trådløse nettverk – gratis. Wi-Fi er tilgjengelig på alle Emirates-ruter. Reisende på alle klasser får 20 MB data eller to timer med ubegrenset bruk av meldingsapper slik at de kan logge seg på og holde kontakten med venner, familie og kollegaer.

Sportsfans som reiser med Emirates den kommende måneden kan også se frem til å se andre sportsarrangementer live på Sport 24. Blant annet viser Emirates NBA-finalene, French Open og FIFA verdenscupfinale for kvinner.