Bonus Program Flight Deals Flyselskap

Få opptil 30 % CashPoints på flybilletter

Passasjervekst og høyere punktlighet CashPoints på flybilletter
Foto: Norwegian

Om det skyldes dårlig vær eller dårlige booking tall vet vi ikke, men nå kan man få inntil 30% CashPoints på flybilletter hos Norwegian.

Prisen på Syden-ferie er rekordlav for tiden, med priser ned i under 300 kroner for en tur-retur til klassiske feriedestinasjoner som Mallorca, drevet av lavere interesse for slike ferier i år blant nordmenn.

Bestill flybilletter senest 2. juni og få opptil 30 % CashPoints på din bestilling. Tilbudet gjelder på samtlige direkteruter fra Norge og gjelder kategoriene LowFare, LowFare+, Flex og Premium.

Reis i perioden 3. juni til 20. juni:
Tjen 30 % CashPoints

Reis i perioden 21. juni til 31. juli:
Tjen 20 % CashPoints

NB! Bruk kampanjekode: CPBOOST19

Om Norwegian Reward

I dag har Norwegian Reward 9,3 millioner medlemmer, hvorav 1,9 millioner er fra Norge. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter som FastTrack, bagasje eller setereservasjon. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester.

Les mer om Freddie Awards her: http://freddieawards.com/history/

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian.


Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.  Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook


gratis WiFi på langdistanseruter

 

Vilkår: CashPoints på flybilletter

  • Opptjening av CashPoints på flyreiser er basert på nettoprisen av flybilletten (totalprisen eksklusiv skatter og avgifter).
  • CashPoints fra flybilletter er personlig og kan kun opptjenes på egne reiser.
  • CashPoints blir overført til din konto innen 14 dager etter at reisen er gjennomført.
  • Ekstra CashPoints opptjening gis kun på direkteruter dersom ikke annet er nevnt og kun på bestillinger foretatt innen 2.juni 2019 kl. 23:59 CEST hvor kampanjekoden CPBOOST19 er benyttet.
  • Maksimal opptjening av CashPoints på flybilletter er 30 % i perioden 03.06.2019 – 20.06.2019 og 20 % i perioden 21.06.2019 – 31.07.2019