Flyselskap Rutenytt

Bienvenido Iberia – ruten Bergen til Madrid

Bienvenido Iberia

Nå er Iberias direkterute Bergen – Madrid i gang og Vestlendingene kan fly direkte til og fra Madrid mandager og lørdager.

IBERIA ble ønsket varmt velkommen av Bergen lufthavn med lufthavndirektør Øystein Skaar i spissen. Han ser frem til å se flyene med de røde og hvite halene her på Flesland to ganger i uken ut september.

-Madrid er en spennende destinasjon og direkteruten gir Vestlendingene enklere tilgang til den spanske hovedstadens varme vær, sol, fotball og rike kunst- og kulturscene. Vi ser også frem til å ønske flere spanske turister til Bergen – og fjordene via denne ruten, sa han under åpningen.

Gode forbindelser videre -Bienvenido Iberia

Iberia er del av Oneworld-alliansen, og ruten til Madrid gir også enklere forbindelser videre fra Madrid til andre byer i Spania som Almeria, Granada, Jerez de la Frontera, Pamplona, Valencia og Vigo, og til latinamerikanske byer som Buenos Aires, Montevideo, Lima, Santiago de Chile, São Paulo og Mexico City. Passasjerer kan kombinere flyruter fra Iberia og British Airways på samme billett for reiser til og fra Norge.

Ruten flyes mandager og lørdager frem til 30. september. Bienvenido Iberia !

IAG Bienvenido Iberia

Hvem er IAG ?

International Airlines Group (IAG), er en av verdens største flyselskap grupper med 541 fly som flyr til 274 destinasjoner. Årlig transporterer gruppen nesten 95 millioner passasjerer.  IAG er den tredje største gruppen i Europa og den sjette største i verden målt i omsetning. Selskapet ble stiftet i januar 2011, og IAG  er morselskapet til Aer Lingus, British Airways, Iberia og Vueling. Det er en spansk registrert selskap med aksjer notering på London Stock Exchange. Konsernets hovedkontor er i London, UK. IAG kombinerer ledende flyselskapene i Irland, Storbritannia og Spania, slik at de kan forbedre sin tilstedeværelse i luftfarts markedet. Samtidig beholde sine individuelle merkevarer og løpende drift. Flyselskapenes kunder drar nytte av et større nettverk for både passasjerer og  cargo. Selskapet har også større investeringsevne  i nye produkter og tjenester gjennom forbedret økonomisk robusthet.