Flyselskap Rutenytt

Widerøe med Haugesunds-fly

 

Widerøe med Haugesunds-fly varsler rutekutt Widerøe skuffet Widerøe kredittkortet ute av drift kan bli nedlagt kutter kansellerer 300 innstilte

Widerøe med Haugesunds-fly. Selskapet starter opp direkterute mellom Haugesund og Bergen 2. september. Med fem ukentlige avganger vil direkteruten gi haugalendingene mange nye reisealternativer gjennom knutepunktet på Flesland. Widerøe flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange spennende destinasjoner både innenlands og utenlands.

Haugalendingene vil nå kunne spare verdifull tid. Den nye direkteruten gir mulighet for videre forbindelser med Widerøe til blant annet München, Aberdeen, Tromsø, Kristiansund, Sandefjord og Molde. I tillegg åpner ruten for øvrige internasjonale destinasjoner med samarbeidspartnere, til eksempelvis Amsterdam og Paris.

Vi er veldig glade for å komme tilbake til Haugesund for å fly vår 19. direkterute fra Bergen. Vi gir alle som bruker Haugesund Lufthavn et lokalt tilbud til Bergen, og mange alternativer med å komme seg videre til resten av Norge eller til utlandet, med egne ruter og i kombinasjon med alle våre partnere.

Christian Skaug, kommersiell direktør i Widerøe AS.

Rutetider Haugesund-Bergen

Avgang Haugesund kl. 16:10 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid
Avgang Bergen kl. 14:35 mandag tom. fredag, 30 minutter flytid

Priser Haugesund – Bergen fra 699,-
Billetter er tilgjengelig for booking på wideroe.no

Widerøe med Haugesunds-fly

Widerøe AS er eier av datterselskapene Widerøe Ground Handling, Widerøe’s Flyveselskap, Widerøe Technical Services og Widerøe Internet. Til sammen er vi nesten 3000 stolte og engasjerte medarbeidere. WGH håndterer bakketjenester på 42 lufthavner i Norge og vi flyr til 50 destinasjoner i inn- og utland.

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Vi har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen, og strekker oss for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vi trodd på og kjempet for i 85 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

 

1 comment

  1. Avgangene var håpløse. Håper og tror dere går tilbake til de gamle avgangene: tidlig morgen fra haugesund til Bergen, og 17:20 fra Bergen til Haugesund!

Comments are closed.