Flyselskap

We are at the top – Qatar Airways

We are at the top
Qsuites ombord på Qatar Airways A350-1000.

Qatar Airways vant fire priser på 2019 Skytrax World Airline Awards. Iinkludert den gjeveste  ‘Best Airline of the Year’ for femte gang.

Flyselskapet har også fått premier i klassene ‘Best Airline i Midtøsten’, ‘Verdens beste Business Class’ og ‘World’s Best Business Class Seat’

Den nasjonale flyselskapet fra  Qatar-staten blir det første flyselskapet for å vinne “Best Airline” -prisen for en femte gang i det som er allment ansett som “Oscarene til luftfartsindustrien”

Flyselskapet er utnevnt som «Best Airline in the Middle East» for tredje år på rad. Mens det er fjerde året på rad at det har vunnet den prisen som verdens beste Business Class. I å beholde sin verdens beste Business Class Seat-pris for sitt patenterte Qsuite-produkt, slår flyselskapet sterk konkurranse fra hele verden.

Transportminister og kommunikasjon, Jassim Saif Ahmed Al-Sulaiti, som deltok i Skytrax Awards-seremonien, sa:

Dette er en flott dag for Qatar, og jeg er glad for å ha vært her i dag for å oppleve Qatar Airways blir anerkjent som “Årets beste flyselskap” for femte gang “.

We are at the top

Det er et stolt øyeblikk for flyselskapet, samtidig som vi setter standarden for innovasjon og service i bransjen.

Akbar Al Baker, sjef for Qatar Airways, ifølge CNN.

Qatar dyttet Singapore Airlines ned fra tronen som vant i 2018. Fra før har Qatar Airways blitt kåret til verdens beste flyselskap i 2017, 2015, 2012 og 2011.

Kun tyske Lufthansa er representert i topp 10 listen over beste selskaper i Europa. Den tyske flygiganten kan dermed skilte med Europas beste flyselskap.

Dette er Qatar Airways

Det prisbelønte flyselskapet Qatar Airways er stolt av å eie én av de yngste flåtene med verdens mest teknologisk avanserte og miljøvennlige fly. Qatar Airways ble kåret til Airline of the Year 2017 for fjerde gang og World’s Best Business Class 2017 av Skytrax. Flyselskapet opererer over 200 moderne fly med flyvninger til over 160 forretnings- og feriedestinasjoner på seks kontinenter. Som en del av de kontinuerlige ekspansjonsplanene, har flyselskapet en rekke nye og spennende destinasjoner for 2018/19, inkludert Cebu og Davao på Filippinene, Langkawi i Malaysia og Da Nang i Vietnam. Qatar Airways er dessuten offisiell partner med FIFA som et ledd i selskapets engasjement for å støtte idretten