Flyselskap

Norwegian Holidays relanseres

Passasjervekst og høyere punktlighet Norwegian Holidays relanseres

Norwegian relanserer nå pakkereiseløsningen Norwegian Holidays sammen med den nye samarbeidspartneren TripX. Målet er å tilby bransjens beste pakkereiser til de beste prisene.

Nærmere 40 millioner passasjerer flyr med Norwegian hvert år, og de fleste av dem skal også bo på hotell. Nå gjør Norwegian Holidays det enda rimeligere og enklere å bestille ferie ved å tilby pakkereiser av ypperste kvalitet, både i lufta og på bakken.

Norwegian Holidays skal tilby de beste pakkereisene til de beste prisene, uansett om du vil til en storby eller de klassiske sydendestinasjonene. Siden 2012, har Norwegian Holidays sendt flere hundre tusen reisende på tur, og nå var det på tide å tilby en mer moderne og brukervennlig løsning for å tilpasse oss den økende etterspørselen. Vi tror nye, digitale løsninger kombinert med kvalitetsprodukter både når det gjelder fly og hotell vil bidra til at mange flere vil velge en pakkereise med Norwegian Holidays når de skal på ferie.

Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays.

Som medlem av Norwegian Reward vil man tjene to prosent CashPoints på alle reiser med Norwegian Holidays.

Norwegian Holidays relanseres


Norwegian Holidays er Norwegians tilbud til de som ønsker en tradisjonell pakkereise bestående av fly og hotell. Når man bestiller pakkereiser med Norwegian Holidays får man mange fordeler: lave flypriser, CashPoints hos fordelsprogrammet Norwegian Reward og pakkereisegaranti. Kundene kan velge mellom de de beste hotellene på over 100 reisemål i Norwegians rutenett til svært gode priser.

Nye Norwegian Holidays lanseres i Norge 24. juni, og i Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og resten av EU den 26. juni.

For mer informasjon, se www.norwegianholidays.com.

Om TripX

TripX er eksperter innenfor pakkereiser og er en av de raskest voksende reiseselskapene i Norden. TripX har de siste årene utviklet en skreddersydd og moderne IT plattform for pakkereiser og tilbyr i dag reiser til mer en 120 destinasjoner. Alle hotellene som tilbys av Norwegian Holidays er håndplukket og kvalitetssikret av TripX.