Flight Deals Flyselskap

Last minute summer deals hos Thai

Last minute summer deals

Last minute summer deals hos Thai er siste kampanje vi har kommet over. Denne må bookes på Thai sine hjemmesider innen 21. juli 2019.

Salgsperiode: I dag frem til- 21 juli 2019.

Reise periode: 1 august  – 30 september 2019.

Fra Oslo til: *All avgifter inkludert  (NOK)
 Bangkok 4 602
Chiang Mai, Phuket, Krabi 4 919
Kuala Lumpur, Singapore, Hanoi, Phnom Penh, Yangon, Ho Chi Minh, Vientiane 5 036
Hong Kong, Manila 5 564
Denpasar Bali, Jakarta, Taipei 5 619
Auckland, Brisbane, Melbourne, Sydney, Perth 8 467

Merk at dette er veiledende fra-priser. Vi tar forbehold om ledige seter da bookingsituasjonen forandrer seg fortløpende. Høyere priser vil også kunne forekomme i populære reiseperioder. Et godt tips for å få de rimeligste billettene er å unngå reise i helg.

Direkte Oslo

Med Thai Airways er alltid måltider, sete reservasjon og 20-30 kilo innsjekket bagasje inkludert i billettprisen. Laveste pris i økonomiklasse har lavest bagasjeregel og gir ikke bonuspoeng. Ønsker du å tjene bonuspoeng på flyreisen hjelper vi deg med å bestille riktig billett.


Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook  -Følg Facebook-gruppen flightdeals.no


Thai Airways – Last minute summer deals

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.