Flight Deals Flyselskap SAS EuroBonus

SAS: Ukens Now or Never – torsdag 11 juli 2019

torsdag 11 juli 2019

Da kan vi igjen skrive torsdag, og datoen er torsdag 11 juli 2019. Hva passer vel bedre enn litt now-or-never?. Med ekstra langt booking vindu.

Hver uke har SAS kampanjen Now or Never, og i denne kampanjen har du som kunde mulighet for å gjøre noen gode kupp i tidsrommet 12.00 – 23.59. – Denne uken er det et åpent booking vindu i perioden 12.00 – 23.59.

Torsdag 11 juli 2019 – dette serveres på kveldens meny:

Torsdag 11 juli 2019

Denne uken tjuvstarter SAS- Now or Never slik at du med sikkerhet rekker å bestille din neste reise til en veldig bra pris.

Tilbudet til Sør-Europa gjelder frem til midnatt.


Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .


Husk at tilbudsprisene ikke legges ut på SAS sine sider før kl 18.00 i dag.

Hvis du bestiller på nettsiden til SAS, kan du få full refusjon innen 24 timer etter bestilling. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avgang, kan du få refusjon opptil 12 timer før avreise. Du kan avbestille reisen ved å bruke lenken i bestillingsbekreftelsen eller på nettsiden til SAS.

Betaling av reiser hos SAS

@frequentflyer.no anbefaler alltid å betale reisen med et kredittkort som gir bonusopptjening hos SAS eller annen partner.

sas eurobonusDet lønner seg å velge SAS. Jo mer du flyr, jo mer EuroBonus-poeng opptjener du. Du opptjener poeng når du reiser med SAS og deres partnere, samt på hoteller og leiebiler. Og noen ganger til og med når du handler. Du kan bruke poengene dine til bonusreiser, hoteller, leiebiler og mye mer. Medlemskap er gratis og det er ingen aldersgrense.

Dersom man benytter et co-branded kort fra enten SAS Mastercard eller SAS American Express, vil man i tillegg opptjene Eurobonus ekstra poeng fra 10-20 poeng pr NOK 100 brukt på billettkjøp, avhengig av korttype.

NYHET ! Prøv også Widerøe Visa med EuroBonus opptjening – les mer her.

Er du glad i å reise – få de beste tilbudene på flybilletter – meld deg inn i vår lukkede Facebook-gruppe flightdeals.no .