Bonus Program Flyselskap

Reis en tur med Emirates og få Skywards Gold

Skywards Gold
Ny Emirates Business Class i konfigurasjon 2-2-2. Borte er midt-sete i gamle 2-3-2 konfigurasjonen. Foto: Emirates.

Sommeren ble plutselig litt bedre for de som liker å reise med ekstra komfort. Emirates Skywards tilbyr nå alle sine medlemmer en mulighet til å oppgradere sine medlemskap til det ettertraktede gull-nivået.

 I en begrenset periode har Emirates Skywards Silver og Blue medlemmer mulighet til å hoppe rett opp til Gold. Dette skjer automatisk ved kjøp av en tur-retur Business Class Flex eller Flex Plus billett til over 80 spennende destinasjoner innen Emirates- eller flydubai nettverket.

 

Emirates Skywards medlemmer som ønsker å benytte seg av denne gylne muligheten må booke billetten mellom 18. og 26. juli 2019 og reise må finne sted mellom 18. juli og 20. august 2019. Den reisendes medlemskap vil da automatisk bli oppgradert til Gold når reisen er fullført.

Tilbudet gjelder også de som ikke allerede er medlem av Emirates Skywards. Så lenge man har registrert seg om medlem på Emirates.com eller i Emirates appen i perioden mellom 18. og 26. juli 2019 gjelder også tilbudet. Emirates appen er tilgjengelig for både iOS og Android enheter.

Skywards Gold

De som elsker luksus vil elske Emirates Skywards Gold. Her får man alt fra Business Class lounge adgang for medlemmer pluss en gjest, prioritert bagasje, innsjekk og boarding, til ekstra 16 kg innsjekket bagasje, ubegrenset bruk av Wi-Fi, 50 prosent bonus Skywards Miles og setevalg. Medlemmer kan nyte alle disse fordelene og mye mer.

Klikk her for å lese mer om tilbudets vilkår og betingelser, med informasjon om inkluderte og ekskluderte destinasjoner.

Emirates og Skywards

Emirates Skywards, det prisvinnende lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, tilbyr fire medlemsnivåer – Blue, Silver, Gold og Platinum. Hvert nivå gir medlemmene eksklusive privilegier. Emirates Skywards-medlemmer tjener Skywards Miles når de flyr med Emirates, flydubai eller partnerflyselskaper, eller når de bruker noen av programmets utvalgte hotel-, bilutleie-, finansielle-, fritids- og livsstils-partnere. Skywards Miles kan innløses for et omfattende utvalg av belønninger, inkludert billetter på Emirates eller flydubai samt Emirates Skywards partnerflyselskaper, hotellbookinger, utflukter og eksklusiv shopping. Besøk Emirates Skywards online på: www.emirates.com/skywards eller skywards.flydubai.com.