Bonus Program Credit cards SAS EuroBonus

Membership Rewards forsinkelse

Membership Rewards forsinkelse

Det er ikke gull alt som glimrer. Norsk ordtak  “man må ikke dømme bare etter et gildt ytre”, oversatt fra latin –  Non omne quod nitet aurum est – og opprinnelsen er ukjent. Nå varsler American Express utsettelse på sitt bonus-program Membership Rewards (MR).

American Express SA – registrert i Spania har brukt store summer på  markedsføring av sitt gildeste kort Platinum med skuespiller Kristoffer Hivju best kjent fra Game of Thrones.

Fra og med november 2018 utløp DNBs lisens som lot den norske storbanken distribuere kredittkortene SAS American Express i Norge. Fra samme dato overtok American Express distribusjonen av egne kort.

Den største endringen var at kortet ble omgjort fra et kredittkort til et betalingskort, som betyr at du ved fakturerings dato har en 14 dagers frist på deg til å tilbakebetale hele beløpet. Du fikk med andre ord ikke mulighet til å nedbetale utestående beløp over tid, som ved bruk av ordinære kredittkort. Kanskje dette var dette i tråd med Finansdepartementets innstramming av forbruksgjeld ?

Nye kort nye muligheter ?

I tillegg til co-brandede kort hos SAS har lanserte American Express egne kort i det norske markedet. Med kredittkortene fra AMEX kan du opptjene bonuspoeng gjennom egen kortbruk.

Du har kanskje hørt om Membership Rewards, uten at du helt vet hva det går ut på? Kort fortalt er Membership Rewards et lojalitetsprogram som er koblet til American Express sine kredittkort. frequentflyer.no skal prøve å forklare deg nærmere hva dette går ut på og hvordan du kan bruke Rewards-poengene dine.

Membership Rewards forsinkelse

Rewards-poeng per krone du bruker

Lojalitetsprogrammet Membership Rewards kan også gjerne kalles et belønningsprogram. Med Membership Rewards blir du nemlig belønnet hver gang du bruker ditt American Express-kort, da du får ett Rewards-poeng per krone du bruker.

Jo mer du bruker kortet ditt, jo flere Rewards-poeng får du. Dette gjelder både ved varekjøp utført i butikk og ved netthandel. Handler du for 100 kroner med American Express-kortet ditt, sitter du altså igjen med 100 Rewards-poeng.

Poengene du sparer opp gjennom Membership Rewards blir samlet på én og samme konto. Dersom du har flere tilleggskort får du også poeng-opptjening på disse. Så fort avtalen med Membership Rewards åpnes på hovedkortet ditt, aktiveres bonussparingen på tilleggskortene dine.

 

American Express Membership Rewards forsinkelse

Varsel: Membership Rewards forsinkelse

Vi har tidligere informert om at du fra og med den 1. august 2019 skulle kunne begynne med overføringer av dine poeng til våre partnere i Membership Rewards-programmet.

Muligheten til å bruke dine poeng blir dessverre forsinket, og en ny lanseringsdato er satt til den 1. september 2019. Selvfølgelig påvirkes hverken din poengsaldo eller din inntjening av poeng av denne forsinkelsen.

Vi håper at du trives med ditt American Express-kort og at du vil få stor glede av alle mulighetene Membership Rewards byr på fra og med
den 1. september 2019.

Planlagt Membership Rewards forsinkelse ?

Det store spørsmålet er om dette er en forsinkelse eller bare en “lokkemat” felle ?. Alle som nå har benyttet kortet flittig i 3 måneder, skal begynne å betale en ganske høy månedsavgift fra 01. august, og vi vet ikke en gang hva MR-poengene kan konverteres til.

Akkurat nå! 0 kr i medlemsavgift de første 3 månedene, søk senest 30 september 2019. Ordinær årsavgift 6 600 kr.

Regelen er at du må være kort-medlem for å kunne “heve” gevinsten. Med andre ord, som undertegnede, som fikk kortet levert i slutten av april måned, nå må jeg betale for å heve gevinsten. Nesten som et dugnads-basert kakelotteri.

 

Mor skal bake kake,
Hans og Per vil smake.
“Får jeg skrape fatet?” begge to de ber.
Mor hun sier nei, da hyler Hans og Per,
og i kroken putter
mor de stygge gutter.

Mor hun baker kake,
Hans og Per vil smake.
Mor hun går til ovnen, setter kaken inn.
Hans og Per fra kroken farer som en vind,
griper etter fatet,
begge vil de ha det.

Mor hun baker kake,
Hans og Per vil smake.
Begge to vil skrape, begge fatet tar,
og i hver sin ende haler de og drar,
fatet med rabalder
– bums – i gulvet faller.

Mor hun bakte kake,
de fikk ikke smake.
Hans og Per de fikk nok annet traktement;
de fikk smake riset begge – hver sin gang.
De var ikke snille,
derfor gikk det ille.

Dikt: Margrethe Munthe