Flyselskap Rutenytt

Har du fått penger igjen på skatten ?

fremtidens luftfart hos emiratesEmirates First Class pysjamas
Emirates lanserte ny første klasse i året som gikk. – Foto: Emirates.

Fikk du penger igjen på skatten i fjorårets skatteoppgjør? Nå har du muligheten til å prøve noe helt nytt.

Flyselskapet Emirates feirer 5 år på Oslo lufthavn den 2. september. Da er det på dagen nøyaktig 5 år siden selskapet startet opp noe som mange kaller en “game-changer” i Norsk luftfart. Selskapet var nemlig det første som kunne tilby sine passasjerer ordentlig “First Class”, og selskapet høstet mange første sider på denne nyheten. Mandag 2. september 2019 er det fem år siden Emirates direkte avgang mellom Oslo og Dubai ble lansert – en rute som forbinder Norge med destinasjoner i Asia, Australia, Afrika og Midtøsten.

penger igjen på skatten
Faksimile: Dagens Næringsliv (dn.no).

 

Game Changeren har Emirates nyeste design utviklet i samarbeid med Mercedes. Suitene på Game Changers First Class har skyvedører fra gulv til tak og tar passasjerenes komfort og privatliv til et helt nytt nivå. Det finnes kun 11 slike fly i Emirates flåte, som rullerer på forskjellige ruter og derfor sjelden kommer til Norge.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nå kan du få oppleve denne fantastisk flott kabinen direkte fra Oslo til Dubai. Foreløpig viser expertflyer.com en ledighet på to seter i First Class.

 

Har du fått penger igjen på skatten ?

Dersom du ønsker å være med på jubileums flyvningen, er det bare å spisse pennen og finne frem sjekkhefte. I følge Google Flights koster turen i overkant av NOK 30 tusen. Men inkludert er både sjåfør service fra hjemmet (Oslo regionen) og transport til hotellet ditt i Dubai. For de som ikke har prøvd Emirates First Class, kan det anbefales på det varmeste.

Om Emirates

Emirates kobler sammen mennesker og steder, inspirerer til reise og tilrettelegger for handel til over 158 destinasjoner i 86 land (inkluderer 16 destinasjoner for fraktfly). Ombord den moderne og effektive flåten av 259 passasjerfly (og 14 fraktfly) tilbyr Emirates prisbelønnet komfort og service levert av vennlige kabinansatte fra 160 nasjonaliteter. I dag driver Emirates verdens største flåte av Airbus A380 og Boeing 777 fly. Per 7. mars 2019 har Emirates 109 A380 (inkl. ni to-klasses) og 163 Boeing 777. Emirates har også 23 codeshare partneres (21 flyselskaper, samt air/rail codeshare med France’s SNCF/TGV Air and Trenitalia).

På bakken kobler Emirates millioner av mennesker hvert år sammen gjennom sin øvrige virksomhet, for eksempel Emirates Holidays som tilrettelegger for oppholdet på selskapets destinasjoner, og turoperatøren Arabian Adventures. Sømløse handelsforbindelser støttes gjennom Emirates SkyCargo, selskapets fraktdivisjon.

Emirates prisvinnende underholdningssystem ice har over 4000 kanaler, hvorav 90 er for barn. Man kan enkelt gå innemirates.com på «What’s on my flight» for å finne ut hvilke nye filmer som er tilgjengelig på din neste reise.


De to ledige First Class setene kan bestilles gjennom lenker på denne siden. frequentflyer.no mottar provisjon av salget.