Flight Deals Flyselskap

Ready Steady Fly uke 33 – Norwegians 8 timers tilbud

Ready-Steady-Fly uke 33

Norwegians 8-timers tilbud er i gang. Bestill mellom klokken 16:00 og 23:59. Ready-Steady-Fly uke 33.

Om dette blir en tradisjon à la SAS sitt tilbud Now or Never får vi vel snart vite, men i snart et år har det vedvart. Denne uken drar Norwegian nok engang i gang kampanjen Ready Steady Fly og tilbyr følgende reiser til Norwegian destinasjoner.

Ready Steady Fly uke 33

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

 

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

 

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian.

 


flight deals

Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.  Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook


Vilkår – Norwegian – Ready Steady Fly

  • Bestillings periode: onsdag 14. august 2019, klokken 16:00-23:59.
  • Reiseperiode: 21. august – 15. desember 2019.
  • Fly fra Oslo har reiseperiode 19. august – 15. desember 2019.
  • Vær oppmerksom på at det på visse dager og avganger kan være få eller ingen ledige seter til redusert pris.
  • Kampanjekode: READYSTEADYFLY.
  • Regler: Alle oppgitte flypriser er inkludert skatter og avgifter og gjelder én vei dersom ikke annet er nevnt. Antallet plasser er begrenset. Det gis ikke barnerabatt på kampanjepriser.
  • Vennligst merk: Billetter bestilt gjennom reisebyrå kan ha andre endringsregler (IT-pris billetter).