Flyselskap Rutenytt

Wizzair starter rute til Krakow

Wizzair starter rute til Krakow

Fra høsten 2020 får Norwegian selskap på direkteruten fra Flesland til Krakow.

Det ungarske flyselskapet Wizz Air begynner å fly mellom Krakow i Polen og Bergen lufthavn Flesland 1. august 2020, og får tre ukentlige avganger.

Wizzair annonserte i dag at deres direkterute fra Flesland til Krakow starter 1. august 2020. Det vil være avgang tirsdag, torsdag og lørdag. Ruten vil primært bli betjent av flytypen A320.

Wizz Air er et lavprisselskap og billettprisene vil starte på  ca. 300 norske kroner.

Wizzair starter rute til Krakow

De polske byene Krakow, Poznan og Gdansk oser av polsk kultur og har en veldig spesiell atmosfære. Hvis du besøker Krakow, vil du kunne utforske byens fascinerende museer som kaster lys over Polens mørke fortid eller besøke kommunistdistriktet Nowa Huta. I tillegg kan du shoppe etter alt fra kommunistleker til strikketøy hver søndag på det største markedet i Krakow, Plac Targowy.

Hvis du besøker Poznan, anbefaler vi at du utforsker de gamle, smale gatene i midten av byen, der det ligger restauranter og små barer side om side. I tillegg finnes det mange små markeder i byen, og dersom du vil shoppe, må du besøke Poznans populære kjøpesenter.

I Gdansk finner du mange attraksjoner som tar deg tilbake til starten av andre verdenskrig. Gdansk beskrives best som et levende museum, og du må simpelthen bare se Mariakirken, Nasjonalmuseet og halvøyen Westerplatte.

Billetter er tilgjengelige på www.wizzair.com