Bonus Program Flyselskap SAS EuroBonus

SAS åpner ny rute til Los Angeles fra København

I januar 2020 åpner SAS en daglig helårsrute til Los Angeles fra København. Ruten vil gi gode forbindelser til og fra flere norske byer, med oppstart 13. januar 2020.

SAS møter nå etterspørselen fra kunder i den folkerike regionen i og rundt Danmark, samtidig som at mange norske byer får en bedre forbindelse til den amerikanske vestkysten. Byene Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo får nå effektive forbindelser med Los Angeles via København.

Vi åpner en helårsrute til Los Angeles fra København som vil koble en stor region med mange skandinaviske byer til den amerikanske vestkysten. Med attraktive avgangstider og effektive forbindelser vil også reisende fra USA lett kunne reise til flere byer langs norskekysten.

Torbjørn Wist, finansdirektør i SAS.

Los Angeles fra København

SAS har i noen år fløyet fra Stockholm til Los Angeles, men velger nå å flytte ruten basert på bedre forutsetninger og trafikkgrunnlag som vil innebære daglige avganger fra København.

Los Angeles er en av de mest etterspurte interkontinentale rutene til og fra Skandinavia. Det er en viktig rute som nå får en daglig forbindelse med avgangstider som gjør reisen både mer effektiv og behagelig.

Torbjørn Wist.

Billetter i salg fra 3. september 2019, med første flyvning 13. januar 2020.

Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach er blant de tingene de fleste besøker når de reiser til Los Angeles. Los Angeles har en spansk/meksikansk fortid, og opprinnelsen til denne byen skriver seg tilbake til 1781, da landsbyen “El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Angeles del Río de Porciúncula” ble grunnlagt.

Los Angeles er blant annet kjent for sin massive innflytelse på musikk- og filmindustrien, og kjælenavnet ”Drømmenes by” spiller på de mange håpefulle musikere og skuespillere som drømmer om å få sitt store gjennombrudd i Hollywood.

En by på størrelse med Los Angeles er naturligvis ikke bare glitter og glamour, og det er mange interessante bydeler å besøke utover de mest kjente. I tillegg finnes det også et vell av gode spisesteder og hyggelige kaféer som byr på alt hva hjertet kan begjære.

Los Angeles fra København
Los Angeles fra København. LAX International airport. Foto: Pixabay.

Til og fra LAX

Los Angeles lufthavn er en av de travleste flyplassene i verden, og du må forvente å bruke ekstra tid på å finne fram på den store flyplassen. Mer enn 70 000 000 passasjerer passerer lufthavnen hvert år. Du finner alt du trenger av spisesteder og butikker på flyplassen. Selv om du er ute i god tid, vil du ikke kjede deg.

Los Angeles lufthavn ligger relativt langt fra sentrum av byen. Heldigvis er det gode transportmuligheter mellom byen og flyplassen. Uansett hvor i byen sluttdestinasjonen din er, kan du finne en buss som stopper der. Bussystemet kan være litt vanskelig å finne fram i, så spør deg frem hvis du er i tvil. Hvis du heller vil kjøre med metro, kan du ta en gratis shuttlebuss fra flyplassen, som kjører deg til metrostasjonen. Og du kan naturligvis også ta en taxi fra flyplassen til byen. Det er dyrere enn offentlig transport, men fortsatt billigere enn i mange europeiske storbyer.