Bonus Program Credit cards Tips

Få 10% rabatt på din neste handel med Tax Free and Me

Tax Free & Me

Tax Free Norway har akkurat lansert lojalitets programmet Tax Free and Me. Tax Free Norway har butikker i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og ved Oslo Lufthavn Gardermoen.

Nå kan du som reisende til- og fra ovennevnte flyplasser melde deg inn i lojalitetsprogrammet Tax Free and Me, og motta rabatter allerede fra første kjøp.

Som Tax Free & Me-medlem kan du få 10% rabatt på ditt første kjøp, faste fordeler som Collect Me og Surprise Me. I tillegg vil du få tilgang til programmets spesialtilbud, nyheter og en hyggelig bursdagsgave hvert eneste år på bursdagen din.

 

Hva er Collect Me?

Med Collect Me får du ett poeng for hver 10-krone når du handler for. Om du når eller overstiger ett av de følgende grensene ved utgangen av året får du en lojalitetsbonus:

  • 200 poeng eller mer = kr 100,- i lojalitetsbonus
  • 500 poeng eller mer = kr 250,- i lojalitetsbonus
  • 1000 poeng eller mer = kr 500,- i lojalitetsbonus

Hva er Surprise Me?

Husk alltid å si i fra i kassen at du er Tax Free & Me-medlem. Med litt flaks kan du vinne en av mange flotte overraskelser i kassen eller på nett. Surprise Me kan variere i gjennom året og du kan vinne en rabatt på ditt kjøp, verdikuponger eller produkter. Rabatter blir umiddelbart trukket fra sluttsummen på ditt kjøp.

Tax Free and Me er den norske utgaven av Heinemann & Me

Med Tax Free & Me kan du benytte deg av de samme fordelene som Heinemann & Me-medlemmene, i inn- og utland.

Benytt deg av av medlemsfordelene dine her:

Tax Free Norway butikker – og  Travel Value butikker i Norge

  • Tyskland
  • Østerrike
  • Ungarn
  • Italia
  • Danmark
  • Australia
  • Heinemann Cruise Line Shops.

Tax Free & Me

 

*Gyldig i alle Heinemann Duty Free og Travel Value butikker i Norge, Tyskland, Østerrike, Ungarn, Italia, Danmark og Australia, og i tillegg Heinemann Cruise Line Shops. Gjelder ikke tobakksprodukter, pant, Apple-produkter, trykksaker, bøker og handleposer.

**Gyldig kun én gang etter registrering av medlemskap. Du må ha fylt ut en fullstendig registrering og godtatt vilkår for medlemskap. Aldersgrense er 18 år. Kan ikke kombineres med andre tilbud og kampanjer. Gjelder ikke allerede nedsatte produkter, spesialtilbud, tobakksprodukter, pant, handleposer, Apple-produkter, trykksaker og bøker. Ikke gyldig i Australia.


Travel Retail Norway er et norsk selskap, med norske og tyske eiere. Vi har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag er vi tilstede i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Selskapets viktigste oppgave er å drive ansvarlig salg og god service til reisende på Avinor sine flyplasser og å skape inntekter for Avinor og det norske samfunnet.

Selskapet tilbyr nett-handel via Klikk & Hent.