Bonus Program Credit cards Flight Deals Flyselskap

Nå er det salg på populære storbyferier

populære storbyferier

Bestill din reise til London, Paris, Roma, Berlin eller Praha innen 22. september, og få hele 20 % rabatt på fly og utvalgte hoteller merket med KAMPANJE hos Norwegian Holidays.

Bruk kampanjekode CITY3719 ved bestilling.

 

Bestill feriereisen med Norwegian Holidays

Det er rimelig, enkelt og sikkert å bestille ferien med oss. Siden 2012 har hundre tusener av fornøyde reisende reist med oss til kjente og kjære eller nye og uutforskede reisemål.

Vi oppfordrer deg til å sammenligne prisene du finner her med prisene hos våre konkurrenter. I svært mange tilfeller vil du oppdage at reisen blir aller billigst hvis du bestiller hos oss. Og i tillegg er reisen omfattet av reisegaranti som gir deg ytterligere trygghet.

Når du søker etter en reise viser vi deg først den rimeligste reisen. Du kan senere velge andre flyalternativer med noe høyere pris, hvis du for eksempel vil reise på et annet tidspunkt av dagen.

Du velger selv om du vil kjøpe innsjekket bagasje eller om du greier deg med håndbagasje, som er nok for mange på storbyferien. Slik gir vi deg valgfrihet til å sette sammen din egen reise, og du betaler ikke for tjenester du ikke benytter deg av.

 

Populære storbyferier med håndplukkede hotell

Alle hotellene er nøye kontrollert og håndplukket. Norwegian Holidays velger ut hoteller i de mest populære områdene, hoteller med mye gjenkjøp og hoteller som scorer høyt på kundemålinger.

Betaling av populære storbyferier hos Norwegian

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan Norwegian fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden. Er du ikke medlem av lojalitets-programmet Norwegian Rewards, kan du lese vår introduksjon til programmet her og melde deg inn.

Du opptjener flere Norwegian Rewards CashPoint dersom du betaler med Bank Norwegian kortet.

Kortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet. Om du i tillegg ønsker helårs reiseforsikring med dekning for hytteturer, dagsturer o.l. får du 10% rabatt på dette som eier av kortet.

Av andre fordeler er det verdt å nevne at du får dekket ekstrautgifter til nye flybilletter (inntil 5 000 kr per reisende, opptil 20 000 kr for en familie) hvis en flyvning du har betalt med Norwegian.


Følg Facebook-gruppen flightdeals.no for de beste flytilbudene.  Hold deg oppdatert på det som skjer i bransjen, følg frequentflyer.no på Facebook


Enkel og trygg bestilling

Det er trygt å bestille reisen din med oss. Alle våre feriereiser er dekket av svensk reisegaranti som følger EU-direktivet for pakkereiser fra 2018. Hvis det skulle oppstå et problem på reisen er vi her for å assistere deg. Du betaler enkelt og sikkert via kredittkort/debetkort, mot faktura, eller du kan velge å delbetale reisen i flere avdrag.