Credit cards Flyselskap SAS EuroBonus

Få et EuroBonus poeng for hver krone du bruker i forsikring

 Alfa Forsikring er ny partner i SAS EuroBonus programmet. Nå kan du opptjene et EuroBonus poeng per krone du bruker på forsikring. Her kan man tjene mange poeng veldig raskt.

Få et EuroBonus poeng

Det nylanserte samarbeidet mellom SAS EuroBonus og Alfa Forsikring innebærer at du tjener 100 Ekstrapoeng for hver NOK 100 du betaler i forsikringspremie det første året og 50 poeng for hver NOK 100 du bruker i påfølgende år. Det eneste unntaket er grunnpremien på NOK 298,- og Trafikkforsikringsavgiften, som ikke gir poeng. Alfa Forsikring lar deg også betale årlig med Mastercard/Amex slik at du kan tjene enda flere poeng!

Hold an et øyeblikk, tenker du kanskje. «Det er altfor mye stress å bytte forsikringsselskap. Klarer de å matche prisen jeg betaler i dag? Hva med dekningene og vilkårene mine?» For å gjøre overgangen til Alfa Forsikring så trygg og enkel som mulig, så garanterer de at du beholder samme pris, dekninger og vilkår som du har i dag.

En kunde som betaler NOK 15 000 i dag kan med andre ord være sikker på at de betaler nøyaktig det samme hos Alfa Forsikring, med nøyaktig de samme dekningene og vilkårene. I tillegg får de 14 702 Ekstrapoeng det første året. Nok til en tur/retur reise i Norge for en voksen og ett barn til beste pris. I påfølgende år tjener den samme kunden 7 351 poeng i året.

Foto: SAS

Mens dette høres ut som en «no brainer», så fryktet vi at det ville ta mye tid. Må man hente forsikringsdokumentene hos eksisterende selskap og gå gjennom disse punkt-for-punkt med en selger i Alfa Forsikring? Vi pustet derfor lettet ut når vi hørte at Alfa Forsikring har lansert en nettbasert løsning som gjør hele jobben for oss på under to minutter. Alt vi trenger å gjøre er å velge hvilket forsikringsselskap vi ønsker å flytte fra og logge inn med BankID på mobil.

Få et EuroBonus poeng hos Alfa Forsikring

Alfa Forsikrings nettløsning henter automatisk forsikringsdokumentene hos eksisterende selskap og generer et tilbud som er prikk likt den avtalen vi har i dag. I tillegg tjener man opp Ekstrapoeng på forsikringsbetalingen.

Det er også betryggende å vite at Alfa Forsikring samarbeider med solide europeiske forsikringsgivere, som påtar seg forsikringsrisikoen som formidles. Største forsikringsgiver er Lev INS, en internasjonal forsikringsgiver med mer enn 850 000 kunder over hele verden. Alfa Forsikring har hovedkontor i Norge, Coverholder i Lloyds og er regulert av Finanstilsynet.

Få et EuroBonus poeng per krone. Klikk her for et uforpliktende tilbud.

https://saseurobonus.alfa-forsikring.no.

Vilkår

Som ny kunde får du 100 Eurobonus Ekstrapoeng per 100 NOK du betaler i forsikringspremie1). I påfølgende år tjener du 50 Eurobonus Ekstrapoeng per 100 NOK du betaler i forsikringspremie1). Poengene beregnes og forskutteres årlig ved hovedforfall av din forsikringsavtale. For å oppnå poeng på forsikringspremien må du oppgi ditt 9-sifrede EuroBonus medlemsnummer ved inngåelse av avtale. Poengene vil bli overført til din EuroBonus-konto innen 60 dager etter at produktet er betalt. Hvis du sier opp avtalen før overføring av poeng, blir påløpte poeng trukket. Hvis du sier opp eller endrer forsikringsavtalen vesentlig i løpet av forsikringsåret vil du faktureres et bruddgebyr pålydende 15% av endret forsikringspremie2). Tilbudet er kun gyldig en gang per kundeforhold og medlemsnummer. Eurobonusavtalen kan ikke kombineres med andre tilbud fra Alfa Forsikring AS.


1) TFA (Trafikkforsikringsavgift til staten) og grunnpremie på 298,- kr per kundeforhold inngår ikke i poeng-beregning.
2) Om du betaler NOK 10.000,- i forsikringspremie årlig til Alfa og bytter selskap etter 6 måneder, vil du motta en faktura pålydende 750 NOK i bruddgebyr når avtalen med Alfa blir avsluttet.