Bonus Program Flyselskap

Lanserer daglige avganger til Tokyo Haneda fra mars 2020

langdistansetilbudet populære destinasjoner Finnair med vårkampanje til østen

Finnair øker kapasiteten til Japan, og fra mars 2020 tilbyr de daglige avganger til flyplassen Tokyo Haneda, i Tokyo. Dermed har Finnair daglige flygninger til to flyplasser i den japanske storbyen.

Flyplassen Haneda ligger gunstig til i sentrum av Tokyo. Finnairs flygninger blir et codeshare-samarbeid med en av Finnairs partnere, Japan Airlines, som har et bredt nettverk av videreforbindelser fra Haneda til andre destinasjoner i Japan. De nye flygningene kan bestilles fra i dag på Finnair.com, eller hos reisebyråene.

Fra før flyr Finnair til Tokyo Narita, Osaka, Nagoya og Fukuoka, og fra 15. desember i år flyr de også til Sapporo. Med Tokyo Haneda og Sapporo, tilbyr Finnair totalt seks destinasjoner til Japan.

Finnair størst i Bergen

Finnair opplever også god vekst i Norge. I fjor åpnet de nye ruter fra både Bergen og Tromsø, og tidligere i år åpnet de også nye ruter fra Trondheim. Sjef for Finnair i Skandinavia, Robert Lönnblad, kan fortelle at satsningen har gitt resultater.

Vi opplever god vekst på våre norske ruter. Etter at vi åpnet i Bergen, har vi størst markedsandel på reiser til fra Flesland til Asia. Med de nye flygningene, kan vi tilby passasjerene våre bedre forbindelser mellom Tokyo og over 100 andre destinasjoner i Europa.

Robert Lönnblad, Skandinaviasjef hos Finnair.

langdistansetilbudet I forbindelse med åpningen av den nye ruten mellom Helsinki og Los Angeles 31. mars, kommer Finnair med en rekke nye produkter til passasjerene på businessklasse. Dette vil redusere den årlige plastmengden med 4500 kilo per år. Nyhetene blir tilgjengelig på Finnairs transkontinentale flyreiser på deres A350- og A330-fly, og er i tråd med designtekstilen som allerede er en del av interiøret på disse flygningene. Flyselskapet viderefører sitt langvarige samarbeid med det finske designermerket Marimekko, samtidig som de inngår nye bærekraftige partnerskap.
Finnair A350 Business Class – Foto: Finnair

 

Fire år med A350 – nå til Tokyo Haneda

Annonseringen om den nye ruten kommer på samme dag som Finnair feirer fire års jubileum for sine A350-maskiner.
– Fokuset på A350 er viktig for oss, spesielt fordi de bruker 25% mindre drivstoff enn forrige generasjons fly. I dag har vi 14 av disse i drift, og flere er bestilt, sier Lönnblad.

 

Om Finnair

Finnair flyr mellom Asia, Europa og Nord-Amerika med vekt på hurtige mellomlandinger via Helsinki. Finnair frakter mer enn ti millioner passasjerer i året, og knytter 19 byer i Asia til mer enn 60 destinasjoner i Europa. Flyselskapet er en pionér innen bærekraftig flygning, og var først ute i Europa med å lansere det øko-smarte, neste-generasjons-flyet Airbus A350 XWB.  Finnair er også det første europeiske flyselskapet som er listet i Leadership Index of the worldwide Carbon Disclosure Project. Finnair er medlem av oneworld, som er en allianse mellom verdens ledende flyselskaper dedikert til å tilby det høyeste servicenivået til regelmessig, internasjonalt reisende. Som det eneste Nordiske flyselskapet med en 4-stjernes Skytrax-rangering, har Finnair vunnet World Airline Award for beste flyselskap i Nord-Europa alle de syv siste årene.